A marketing mint a fejlődés eszköze

2020. 12. 10., 09:55

Szeretne több megrendelést magáénak tudni? Tudatos cégvezetőként, tulajdonosként nyilván az a célja, hogy ha valaki az Ön által nyújtott szolgáltatást keresi, akkor Önt találja meg.

Magyarországon évente több mint 141 milliárd forintot fordítanak a lakástulajdonosok ingatlanjaik felújítására. 2021-ben az állam által nyújtott lakás-felújítási támogatás miatt várhatóan jócskán megugrik majd ez az összeg. A hitel segítségével több család engedheti meg magának, hogy kicserélje az elhasználódott nyílászárót, új ablakot, ajtót vásároljon.

Szeretne több megrendelést magáénak tudni? Tudatos cégvezetőként, tulajdonosként nyilván az a célja, hogy ha valaki ilyen szolgáltatást keres, Önt találja meg. Az online marketing egy ilyen lokálisnak gondolt iparágban is fontos, hiszen a potenciális vásárlók ma már mindent az interneten keresnek először. Azzal, hogy kiépíti és megerősíti online felületeit online marketing szakértő segítségével, utat enged a lehetőségeknek és új rendelések beérkezésének, ami növeli a bevételét és elégedett ügyfelek esetén új ügyfeleket szül majd a folyamat.

Azt tanácsoljuk, legyen látható, minél több felületen megtalálható, ahol olyan tartalmakkal jelenik meg, ami a cége megbízhatóságáról árulkodik, így a potenciális vásárlóban nem lesz kérdés, hogy Ön a legjobb választás. A weboldala legyen felhasználóbarát, mobil telefonon is könnyen használható, átlátható és informatív, a látogató alap kérdésekre szolgáljon válasszal. Tűnjön ki a versenytársai közül egy hibátlan új webáruházzal. Ha van már weboldala, de a keresőkben nem Önt találják meg, vagy már elavult az oldal szövegezése és nem felel meg az új igényeknek, úgy változtasson rajta és újítsa meg azt.

Ha van már tapasztalata ezzel kapcsolatban és próbált változtatni, de nem javult a weboldal látogatottsága, nem került előrébb a keresőbe és nem érkezik több új vásárlás a webshopból, akkor a weboldal SEO auditot javasoljuk. Célszerű egy vizsgálattal kezdeni, ahol egy szakértő megvizsgálja a problémát és javaslatot ad a javításra. Célzott, hatékony változtatásokkal rövid idő alatt érezhetően növekedhet az árajánlat kérések és megrendelések száma.

Tudta, hogy csak a „beltéri ajtó tokkal” kifejezésére 1600 keresés van a Google-ben havonta?

Ami a hirdetéseket illeti, a megfelelő Facebook és Google Ads – (régi nevén Google AdWords) hirdetések beállításával, ami az Ön iparágban is bizonyítottan hatékony, új távlat nyílhat üzlete életében. Az ablak és ajtó vásárlás témára sokan keresnek a keresőben, így a Google keresőből további vásárlókat érhet el.  

Elemzéssel és a megfelelő lépések megtételével több árajánlatkérés, megrendelés érkezhet Önhöz is.

Tanácsadásért látogasson el a 360 Marketing ügynökség oldalára ahol cégére szabott megoldásokkal segítenek növelelni  a vásárlások számát.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-03 11:48:28
Melyik beszállító ne ismerné a végeláthatatlannak tűnő procedúrát, amíg egy multi céghez bekerül? Sok esetben protekció vagy ismeretség nélkül szinte lehetetlen eljutni az illetékesig. Ezen próbál segíteni egy újonnan indult ingyenes online platform.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS