A marketing mint a fejlődés eszköze

2020. 12. 10., 09:55

Szeretne több megrendelést magáénak tudni? Tudatos cégvezetőként, tulajdonosként nyilván az a célja, hogy ha valaki az Ön által nyújtott szolgáltatást keresi, akkor Önt találja meg.

Magyarországon évente több mint 141 milliárd forintot fordítanak a lakástulajdonosok ingatlanjaik felújítására. 2021-ben az állam által nyújtott lakás-felújítási támogatás miatt várhatóan jócskán megugrik majd ez az összeg. A hitel segítségével több család engedheti meg magának, hogy kicserélje az elhasználódott nyílászárót, új ablakot, ajtót vásároljon.

Szeretne több megrendelést magáénak tudni? Tudatos cégvezetőként, tulajdonosként nyilván az a célja, hogy ha valaki ilyen szolgáltatást keres, Önt találja meg. Az online marketing egy ilyen lokálisnak gondolt iparágban is fontos, hiszen a potenciális vásárlók ma már mindent az interneten keresnek először. Azzal, hogy kiépíti és megerősíti online felületeit online marketing szakértő segítségével, utat enged a lehetőségeknek és új rendelések beérkezésének, ami növeli a bevételét és elégedett ügyfelek esetén új ügyfeleket szül majd a folyamat.

Azt tanácsoljuk, legyen látható, minél több felületen megtalálható, ahol olyan tartalmakkal jelenik meg, ami a cége megbízhatóságáról árulkodik, így a potenciális vásárlóban nem lesz kérdés, hogy Ön a legjobb választás. A weboldala legyen felhasználóbarát, mobil telefonon is könnyen használható, átlátható és informatív, a látogató alap kérdésekre szolgáljon válasszal. Tűnjön ki a versenytársai közül egy hibátlan új webáruházzal. Ha van már weboldala, de a keresőkben nem Önt találják meg, vagy már elavult az oldal szövegezése és nem felel meg az új igényeknek, úgy változtasson rajta és újítsa meg azt.

Ha van már tapasztalata ezzel kapcsolatban és próbált változtatni, de nem javult a weboldal látogatottsága, nem került előrébb a keresőbe és nem érkezik több új vásárlás a webshopból, akkor a weboldal SEO auditot javasoljuk. Célszerű egy vizsgálattal kezdeni, ahol egy szakértő megvizsgálja a problémát és javaslatot ad a javításra. Célzott, hatékony változtatásokkal rövid idő alatt érezhetően növekedhet az árajánlat kérések és megrendelések száma.

Tudta, hogy csak a „beltéri ajtó tokkal” kifejezésére 1600 keresés van a Google-ben havonta?

Ami a hirdetéseket illeti, a megfelelő Facebook és Google Ads – (régi nevén Google AdWords) hirdetések beállításával, ami az Ön iparágban is bizonyítottan hatékony, új távlat nyílhat üzlete életében. Az ablak és ajtó vásárlás témára sokan keresnek a keresőben, így a Google keresőből további vásárlókat érhet el.  

Elemzéssel és a megfelelő lépések megtételével több árajánlatkérés, megrendelés érkezhet Önhöz is.

Tanácsadásért látogasson el a 360 Marketing ügynökség oldalára ahol cégére szabott megoldásokkal segítenek növelelni  a vásárlások számát.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 18., 15:05
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) a napokban megújította együttműködési szerződését, amelynek célja az erőforrások egyesítése a magyar kis- és középvállalkozások hatékonyabb érdekvédelme, különös tekintettel a stratégiai tervezés és fejlesztések támogatása terén.
2024. 07. 16., 15:40
Az inflációérzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben a munkaerőpiaci hangulat tartósnak látszik. Talán a beruházások volumene is visszaáll az egy évvel ezelőtti szintre – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) üzleti hangulat-indexének második negyedéves felmérésének eredményeit bemutató beszélgetésen.
2024. 07. 12., 17:10
Európai Vállalkozásfejlesztési Díjjal (European Enterprise Promotion Awards) ismerték el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vállalkozástámogató alkalmazását. A VOSZPortnak digitális átállás kategóriában ítélték oda a díjat.
2024-07-18 14:23:43
Több mint 40 éve a család valamennyi szőlőültetvényét fenntartható módon, műtrágyáktól és gyomirtó szerektől mentesen kezeli, 2015 óta pedig kizárólag biogazdálkodást folytat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  Rovathírek: GUSTO

Több mint 40 éve a család valamennyi szőlőültetvényét fenntartható módon, műtrágyáktól és gyomirtó szerektől mentesen kezeli, 2015 óta pedig kizárólag biogazdálkodást folytat.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS