Temesváron folytatja Apollo-stratégiát az OTP

2021. 02. 23., 20:15

Innovatív bankfiókot nyitott Temesváron az OTP Bank Románia, amely folytatja ezáltal országos fiókhálózatának bővítését – közölte kedden a pénzintézet.

Az új fiók regionális központként nyújt banki szolgáltatásokat ügyfeleinek, és ötvözi az egyszerűen használható önkiszolgáló terminálok praktikusságát a személyre szabott tanácsadás kényelmével. Az új beruházás illeszkedik az OTP organikus növekedési stratégiájába, amelynek egyik alappillére a fiókhálózat bővítése.

Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az OTP Bank Románia lakossági divíziójának vezetője elmondta, hogy most, amikor a román banki szektor inkább a fiókok bezárását és számuk csökkentését választja, az OTP továbbra is fiókhálózatának bővítésére fekteti a hangsúlyt.

„Az Apollo stratégiának megfelelően egyszerre törekszünk a digitális fejlesztésekre és a területi terjeszkedésre, ezzel is elősegítve az ügyfeleinkkel fenntartott gördülékeny kapcsolattartást” – idézte a bank közleménye a vezérigazgató-helyettest.

Az OTP Bank Románia 2018 decemberében a 9. helyen állt aktívái alapján a romániai bankpiacon. Az OTP Csoport idén ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját, és 16 éve van jelen a román piacon.

Az OTP azt a célt tűzte ki Romániában az Apollo névre keresztelt növekedési terv révén, hogy öt év alatt, 2024 végére 2,5 százalékról 5 százalékra növeli a részesedését. (MTI)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 28., 10:10
A szerződés alapvető jellemzője, hogy a felek egybehangzó akaratát fejezi ki. Mi a helyzet akkor, hogy az egyik szerződő felet tévedésbe ejtették, és emiatt döntött a szerződéskötés mellett? A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS