Szárnyal a temesvári reptér, nem úgy, mint a nagyváradi

2019. 03. 29., 17:00

Új chartereket és menetrend szerinti járatokat jelentett be a temesvári reptér. A nagyváradi légikikötőből viszont menetrend szerint már csak a Tarom jár.

Menetrend szerinti németországi, dániai és nagy-britanniai járatokkal gyarapodik a nyári idénytől a Temesvári Nemzetközi Repülőtér, ahonnan ugyanakkor az idén nyáron a korábbiaknál is több charterjárat indul népszerű nyaralási célpontokra – írja a Krónika.

Az új menetrend március 31-én lép életbe és október 26-áig érvényes. Ez a nyári idény sok újdonsággal szolgál, ami a Temesvárról közvetlenül elérhető célpontokat illeti. Áprilistól indulnak az első charterjáratok Antalyába, ezt pedig újabb nyaralási célpontok követik.

A néhány éve felújított, és jelenleg bővítés alatt álló nagyváradi repülőtér viszont csak a nevében nemzetközi. A Blue Air diszkont légitársaság utolsó járata csütörtök reggel indult útnak Bukarestbe. Mostantól a reptéren a Taromnak szintén a román fővárosba tartó járatai maradtak, amíg be nem indulnak a nyári charterek.

Május 27-étől heti négyszer Antalyába, június 5-étől heti kétszer Hurgadába lehet majd Váradról közvetlen járattal eljutni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS