Magyarul beszélő cukrászmester a kárpátaljai TOP 100-ban

2019. 01. 05., 13:00

Különböző tematikájú listákkal – politika, hatalom, önkormányzat, üzleti élet, márkanév, vallás – jelent meg a Kárpátalja TOP 100 magazin.

A Vasárnapi Kárpátaljai Hírek újság kiadásában jelent meg a Kárpátalja TOP 100 magazin 2018-as száma – írja a karpataljaszeretlek.hu.

A Márkanév kategória egyik legismertebb szereplője Valentin Stefanyo, a magyarul is kiválóan beszélő ungvári cukrászmester.

A „mi embereink mindenütt” kategória első helyén egy ismert üzletember, Róth Sándor szerepel. A munkácsi származású amerikai mágnás számos üzleti érdekeltséggel rendelkezik Kárpátalján, többek között a munkácsi Csillag Szállónak is a tulajdonosa. Ugyanezen a listán található Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója is.

Az üzleti szféra kiemelkedő képviselői között az első helyen Andrij Andrijiv üzletember, politikus, mecénás található.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS