Az utazni vágyókat várják a belgrádi vásárokon

2020. 02. 20., 11:30

Ma nyitja kapuit a 42. Idegenforgalmi Vásár Belgrádban. A nagyszabású kiállítást – amelyre a világ minden tájáról érkeznek utazási irodák, külképviseletek –, február 20. és 23. között rendezik meg.

Utat a talpunk alá mottóval az idei rendezvényre 700 kiállítót várnak 40 országból. A vásár idei hivatalos partnere, díszvendége Egyiptom lesz. Az Észak-Afrika-i ország új turisztikai kínálatokkal rukkol elő Belgrádban, és várhatólag jelentős kedvezményeket is biztosít az érdeklődőknek – írja a Magyar Szó.  

A turisztikaival egyideűleg rendezik meg a 11. Nemzetközi Borkiállítást – a BeoWine-t, a 16. Horeca-Oprema elnevezésű vendéglátóipari felszerelés kiállítást és az ugyancsak 16. alkalommal megrendezésre váró Vidi Srbiju elnevezésű ajándéktárgyvásárt.

A vásár hét csarnokát töltik majd meg a kiállítók, akik kisfilmekkel, tájékoztató füzetekkel, árajánlatokkal és akciókkal várják az utazni vágyókat.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS