VOSZPort: Tájékoztató az indulásról

2023. 05. 18., 19:48

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége május 26-án webináriumon mutatja be a VOSZPort digitális felületére tervezett PIACTÉR funkciót.

Hamarosan induló VOSZPort digitális felületére tervezett PIACTÉR funkció.

Ha Ön Partnerként csatlakozna a VOSZPort – a vállalatok digitális felkészültségét támogató online felülethez –, vegyen részt (online vagy személyesen) a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által szervezett május 26-ai tájékoztatón/webináriumon.

Tervezett tematika:

9:45-10:00: Regisztráció

10:00-10:30: VOSZPort fejlesztés és a kapcsolódó üzleti lehetőségek bemutatása

10:30-10:45: VOSZPort együttműködési lehetőség és annak folyamata

10:45-11:00: Kérdések és regisztrációs lehetőség

Eseményünkön olyan innovatív üzleti megoldásról lesz szó, amely eddig még nem látott mértékben fogja megkönnyíteni a vállalkozások életét. A webinárium elérhető lesz online (a linket a résztvevőkkel e-mailben megosztjuk) és személyesen is (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 53.).

A link mögött elérhető űrlap kitöltésével kérjük jelezze felénk érdeklődését!

bit.ly/3MbTZ1I

A mihamarabbi találkozás reményében,
a VOSZPort csapata

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-09 20:46:54
Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS