Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO

Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO
2022. 01. 26., 13:41

Január 26-án kezdődik a 40. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Hungexpo honlapján a rendezvény és a kapcsolódó konferenciák legfőbb témái közül kiemelték többek között az agrárdigitalizációt, az ökológiai gazdálkodást, a támogatási lehetőségek bemutatását.

Átadják továbbá az AGROmashEXPO 2022 Termékfejlesztési díjait, a nyertes termékeket a helyszínen meg is lehet tekinteni. A díjazottak listája a Hungexpo oldalán olvasható. A világhálón keresztül a kiállítást virtuális formában is meg lehet tekinteni.

A rendezvényen kötelező a járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása, belépni tehát csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet. 18 év alattiak is csak így, vagy védett személy felügyeletével vehetnek részt az eseményen.

A MÁV Zrt. közleménye szerint a vasúttal érkezők számára a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából. A kedvezmény érvényesítéséhez 50 százalékos alkalmi menettérti menetjegyet kell vásárolni, majd a program helyszínén található mobilpénztárban lepecsételtetni. Alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem vásárolható meg.

A 40. AGROmashEXPO szombat estig várja a látogatókat. (MTI)

A felvételen Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke beszél a kiállítás megnyitóján.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS