Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO

Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO
2022. 01. 26., 13:41

Január 26-án kezdődik a 40. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Hungexpo honlapján a rendezvény és a kapcsolódó konferenciák legfőbb témái közül kiemelték többek között az agrárdigitalizációt, az ökológiai gazdálkodást, a támogatási lehetőségek bemutatását.

Átadják továbbá az AGROmashEXPO 2022 Termékfejlesztési díjait, a nyertes termékeket a helyszínen meg is lehet tekinteni. A díjazottak listája a Hungexpo oldalán olvasható. A világhálón keresztül a kiállítást virtuális formában is meg lehet tekinteni.

A rendezvényen kötelező a járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása, belépni tehát csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet. 18 év alattiak is csak így, vagy védett személy felügyeletével vehetnek részt az eseményen.

A MÁV Zrt. közleménye szerint a vasúttal érkezők számára a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából. A kedvezmény érvényesítéséhez 50 százalékos alkalmi menettérti menetjegyet kell vásárolni, majd a program helyszínén található mobilpénztárban lepecsételtetni. Alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem vásárolható meg.

A 40. AGROmashEXPO szombat estig várja a látogatókat. (MTI)

A felvételen Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke beszél a kiállítás megnyitóján.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-05-17 19:17:00
A szoftvervásárlás és fejlesztés rendkívül aktuális téma a mai felgyorsult és változó gazdasági környezetben. Manapság sok cég már nem feltétlenül szoftver licenc vásárlásban vagy saját fejlesztésben gondolkodik, hanem sokkal inkább felhőalapú megoldásokban.

  Rovathírek: GUSTO

A Dining Guide ismét díjazta Magyarország legjobb éttermeit és séfjeit. Május 16-án este a Várkert Bazárban tudhattuk meg az idei TOP 10+2 étterem listáját. Íme.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS