Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO

Virtuálisan is látogatható a 40. AGROmashEXPO
2022. 01. 26., 13:41

Január 26-án kezdődik a 40. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Hungexpo honlapján a rendezvény és a kapcsolódó konferenciák legfőbb témái közül kiemelték többek között az agrárdigitalizációt, az ökológiai gazdálkodást, a támogatási lehetőségek bemutatását.

Átadják továbbá az AGROmashEXPO 2022 Termékfejlesztési díjait, a nyertes termékeket a helyszínen meg is lehet tekinteni. A díjazottak listája a Hungexpo oldalán olvasható. A világhálón keresztül a kiállítást virtuális formában is meg lehet tekinteni.

A rendezvényen kötelező a járványügyi, egészségügyi szabályozások betartása, belépni tehát csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet. 18 év alattiak is csak így, vagy védett személy felügyeletével vehetnek részt az eseményen.

A MÁV Zrt. közleménye szerint a vasúttal érkezők számára a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. kedvezményt biztosít a vonatjegyek árából. A kedvezmény érvényesítéséhez 50 százalékos alkalmi menettérti menetjegyet kell vásárolni, majd a program helyszínén található mobilpénztárban lepecsételtetni. Alkalmi menettérti jegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton nem vásárolható meg.

A 40. AGROmashEXPO szombat estig várja a látogatókat. (MTI)

A felvételen Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke beszél a kiállítás megnyitóján.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

2023. március 25-én a reggeli órákban a Paksi Atomerőmű 1., 2. és 3. blokkjai a rendszerirányító MAVIR kérésére tercier szabályozásokban vettek részt.