Várják a jelentkezőket a Czech Travel Marketre

Várják a jelentkezőket a Czech Travel Marketre
2022. 09. 21., 12:18

A Magyar Turisztikai Ügynökség október 2-ig várja a hazai szolgáltatók jelentkezését a Czech Travel Market kiállításra.

2022. október 25-26. között rendezik meg a Czech Travel Market kiállítást, amely workshop jellegű esemény személyes találkozókkal, kiváló lehetőséget biztosít az MTÜ szakmai partnerei számára a bemutatkozásra, információszerzésre és tárgyalások lebonyolítására.

A Czech Travel Market ideje alatt a magyar résztvevőknek idén lehetőségük van egy külön magyar desztinációs prezentáción és workshopon is részt venniük. A workshopra az MTÜ 15 társkiállító számára tud megjelenési lehetőséget biztosítani.

Mindemellett újításként az új, termékfókuszú értékesítési koncepció részeként az MTÜ a teljes vásári részvételi díjat is elengedi egyes, a 2022-es Kiemelt Program Pályázaton a Kiemelt Partner státuszt elnyerő társkiállító számára. Az Innovatív turisztikai termékcsomag pályázatról az MTÜ a 2022-es Kiemelt Partnerek számára a későbbiekben küld részletes felhívást.

A Czech Travel Market helyszínét adó Csehország évek óta Magyarország legfontosabb küldőpiacai között szerepel, 2021-ben és 2022 eddig eltelt időszakában is Magyarország második legtöbb vendégéjszakát generáló piaca.

2022 első félévében a cseh vendégéjszakák száma Magyarországon több mint tízszeresére, Budapesten több mint négyszeresére nőtt 2021 azonos időszakához képest.  Idén a nyári szezonban másfélszer annyi cseh vendégéjszaka realizálódott Magyarországon, mint tavaly. A cseh vendégforgalom jelentős része hagyományosan vidékre koncentrálódik, ennek megfelelően 2022 első félévében is a vendégéjszakák körülbelül 80 százalékát Magyarország vidéki tájain töltötték a cseh turisták.

A legnépszerűbb régiók körükben: a Balaton és BükSárvár térsége. Az általuk leginkább látogatott magyar vidéki városok pedig: Sárvár, Bük, Zalakaros és Hévíz. (MTÜ)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-30 19:11:00
Az ügyvédekről szóló filmeknek, sorozatoknak se szeri se száma. De miért megy olyan jól ez a téma? Miért érdekli az embereket, hogy milyen egy ügyvéd, hogyan dolgozik?
2023-03-30 17:11:06
Magyarország 2030-ra saját forrásokból fedezheti a teljes áramszükségletét, beleértve az addig kiépülő új ipari kapacitások szükségletét is – mondta az Energiaügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) csütörtöki rendezvényén Budapesten.
2023-03-30 15:11:00
Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfás magánszemélyek tervezetének kivételével – május 22-ével automatikusan bevallássá válik – figyelmeztet a NAV.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS