Várják a jelentkezőket a Czech Travel Marketre

Várják a jelentkezőket a Czech Travel Marketre
2022. 09. 21., 12:18

A Magyar Turisztikai Ügynökség október 2-ig várja a hazai szolgáltatók jelentkezését a Czech Travel Market kiállításra.

2022. október 25-26. között rendezik meg a Czech Travel Market kiállítást, amely workshop jellegű esemény személyes találkozókkal, kiváló lehetőséget biztosít az MTÜ szakmai partnerei számára a bemutatkozásra, információszerzésre és tárgyalások lebonyolítására.

A Czech Travel Market ideje alatt a magyar résztvevőknek idén lehetőségük van egy külön magyar desztinációs prezentáción és workshopon is részt venniük. A workshopra az MTÜ 15 társkiállító számára tud megjelenési lehetőséget biztosítani.

Mindemellett újításként az új, termékfókuszú értékesítési koncepció részeként az MTÜ a teljes vásári részvételi díjat is elengedi egyes, a 2022-es Kiemelt Program Pályázaton a Kiemelt Partner státuszt elnyerő társkiállító számára. Az Innovatív turisztikai termékcsomag pályázatról az MTÜ a 2022-es Kiemelt Partnerek számára a későbbiekben küld részletes felhívást.

A Czech Travel Market helyszínét adó Csehország évek óta Magyarország legfontosabb küldőpiacai között szerepel, 2021-ben és 2022 eddig eltelt időszakában is Magyarország második legtöbb vendégéjszakát generáló piaca.

2022 első félévében a cseh vendégéjszakák száma Magyarországon több mint tízszeresére, Budapesten több mint négyszeresére nőtt 2021 azonos időszakához képest.  Idén a nyári szezonban másfélszer annyi cseh vendégéjszaka realizálódott Magyarországon, mint tavaly. A cseh vendégforgalom jelentős része hagyományosan vidékre koncentrálódik, ennek megfelelően 2022 első félévében is a vendégéjszakák körülbelül 80 százalékát Magyarország vidéki tájain töltötték a cseh turisták.

A legnépszerűbb régiók körükben: a Balaton és BükSárvár térsége. Az általuk leginkább látogatott magyar vidéki városok pedig: Sárvár, Bük, Zalakaros és Hévíz. (MTÜ)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-04 19:17:00
Beiratkozási és díjfizetési kötelezettség nélkül, ingyenesen ki lehet tölteni az interneten a népszámlálási kérdőívet a magyarországi könyvtárakban. A Központi Statisztikai Hivatal és a hazai könyvtárak szakmai képviseletei között létrejött megállapodások eredményeként azok is eleget tehetnek adatszolgáltatási kötelezettségüknek online, akik nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel.
2022-10-04 18:17:00
Az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) Energiatudományi Kutatóközpontban (EK) működő Környezetfizikai Laboratórium Energiastratégia és Környezeti Hatások Kutatócsoportjának munkatársa, Soha Tamás vezető térinformatikai fejlesztőként vett részt a főváros hivatalos napenergia-potenciál téradatbázisa, a Budapest Szolár Térkép megalkotásában.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS