Tízezrek nézték a húsvéti nyulakat a Telekom akciójában

2019. 04. 25., 15:00

Élő streamben vitte el a háztartásokba a húsvéti nyuszikat a Telekom. Ezzel akarták felhívni a figyelmet a felelőtlenül megvásárolt háziállattartás káros hatásaira.

A Telekom különleges élő adással készült idén húsvétra. Április 22-én, hétfőn hat nyuszi vette birtokba az IPTV 199-es csatornáját, a nyul.tv oldalon pedig exkluzív műsorral jelentkezett Puskás Peti a Nyúlmentő Alapítvánnyal – írja a Kreatív Online.

A Telekom az akcióval az átgondolatlanul megvásárolt házi kedvencek vásárlása ellen lépett fel: rengeteg család vesz magának húsvétkor élő kisnyulat, ám egy hét múlva kisállatok ezrei kerülnek az utcára, erdőbe.

„A Telekom Tettek Hálózata lehetőséget biztosít arra, hogy a digitális világ tüneményeivel mindenki egy kicsivel szebbé, jobbá tegye nem csak a saját, de környezete életét is” – mondta Szabó Béla, a Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

A social felületeken 1,4 millió embert értek el, emellett Puskás Peti Instagram-elérése is kiemelkedő volt. Az iptv-n több tízezer egyedi előfizető kapcsolt a csatornára, azaz ennyi háztartásban kapcsoltak a nyuszikra.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS