Tízezrek nézték a húsvéti nyulakat a Telekom akciójában

2019. 04. 25., 15:00

Élő streamben vitte el a háztartásokba a húsvéti nyuszikat a Telekom. Ezzel akarták felhívni a figyelmet a felelőtlenül megvásárolt háziállattartás káros hatásaira.

A Telekom különleges élő adással készült idén húsvétra. Április 22-én, hétfőn hat nyuszi vette birtokba az IPTV 199-es csatornáját, a nyul.tv oldalon pedig exkluzív műsorral jelentkezett Puskás Peti a Nyúlmentő Alapítvánnyal – írja a Kreatív Online.

A Telekom az akcióval az átgondolatlanul megvásárolt házi kedvencek vásárlása ellen lépett fel: rengeteg család vesz magának húsvétkor élő kisnyulat, ám egy hét múlva kisállatok ezrei kerülnek az utcára, erdőbe.

„A Telekom Tettek Hálózata lehetőséget biztosít arra, hogy a digitális világ tüneményeivel mindenki egy kicsivel szebbé, jobbá tegye nem csak a saját, de környezete életét is” – mondta Szabó Béla, a Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

A social felületeken 1,4 millió embert értek el, emellett Puskás Peti Instagram-elérése is kiemelkedő volt. Az iptv-n több tízezer egyedi előfizető kapcsolt a csatornára, azaz ennyi háztartásban kapcsoltak a nyuszikra.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS