Tízezrek nézték a húsvéti nyulakat a Telekom akciójában

2019. 04. 25., 15:00

Élő streamben vitte el a háztartásokba a húsvéti nyuszikat a Telekom. Ezzel akarták felhívni a figyelmet a felelőtlenül megvásárolt háziállattartás káros hatásaira.

A Telekom különleges élő adással készült idén húsvétra. Április 22-én, hétfőn hat nyuszi vette birtokba az IPTV 199-es csatornáját, a nyul.tv oldalon pedig exkluzív műsorral jelentkezett Puskás Peti a Nyúlmentő Alapítvánnyal – írja a Kreatív Online.

A Telekom az akcióval az átgondolatlanul megvásárolt házi kedvencek vásárlása ellen lépett fel: rengeteg család vesz magának húsvétkor élő kisnyulat, ám egy hét múlva kisállatok ezrei kerülnek az utcára, erdőbe.

„A Telekom Tettek Hálózata lehetőséget biztosít arra, hogy a digitális világ tüneményeivel mindenki egy kicsivel szebbé, jobbá tegye nem csak a saját, de környezete életét is” – mondta Szabó Béla, a Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója.

A social felületeken 1,4 millió embert értek el, emellett Puskás Peti Instagram-elérése is kiemelkedő volt. Az iptv-n több tízezer egyedi előfizető kapcsolt a csatornára, azaz ennyi háztartásban kapcsoltak a nyuszikra.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.
2022-06-24 17:57:13
A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei, államtitkárai június 24-én, Budapesten.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS