Ötezer gyereket várnak jövőre óriáskerekezni Budapestre

2018. 12. 10., 14:15

Gyermekcsoportok vehették birtokba múlt pénteken Budapest Eye - Budapest Óriáskereket.

Hagyományteremtő céllal december 7-én adventi jótékonysági napot tartottak az óriáskeréken gyermekek részére. A Baptista Szeretetszolgálat és a Pizza King szervezésében 3 000 gyermek próbálhatta ki ingyenesen az óriáskereket, és nézhette meg Budapest főbb nevezetességeit teljes körpanorámában. Néhány szerencsés mellé ráadásul egy-egy híresség is beült a kabinba.

„Azokra a gyermekekre gondoltunk, akik csak álmodtak arról, hogy majd egyszer felülnek az óriáskerékre, elhatároztuk, hogy teljesítjük az álmukat. Az összefogás erejére szeretnénk felhívni a figyelmet az eseménnyel, hogy mindannyian megtalálhatjuk az eszközt, amivel másokat, boldoggá tehetünk. Arra, hogy a jelenlét, az együtt megélt élmény olyan ajándék, ami örök emlék marad” - mondta Banka Edina, az Óriáskerék Kft. ügyvezetője.

A programon minden gyermek egy szelet ajándék pizzát is kapott. A pizzát mások mellett Oláh Gergő, Nyertes Zsuzsa, Győrfi Pál, Szőcs Renáta, Antal Timi, Pintér Tibor, Schmuck Andor, Danny Blue, Klausmann Viktor, Benkő László, Erdőhegyi Brigitta, Juhos Zsófi, Nagy Boglárka, Özer Nóra, Kiss Daniella és Darvai Károly adták át a vendégeknek.

„Háromezer gyermek mosolya felbecsülhetetlen értek a mai világban. Háromezer szelet pizza ezzel szemben apróságnak tűnik, mégis nagyon büszkék vagyunk dolgozóinkra és tulajdonosunkra, hogy önzetlen segítséggel, emberfeletti erővel véghez vitték ezt a jótékonysági akciót” – nyilatkozta Könyves Tamás, a Pizza King marketing koordinátora.

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója kiemelte: sajnos nagyon sok a hátrányos helyzetű gyermek Magyarországon, ezért kiemelten fontos, hogy cégek és magánemberek is felajánlják a segítségüket.

„Szerintem zseniálisan sikerült az akció, csodás öröm volt a gyermekeknek az óriáskerekezés, s persze a pizza, a játék, és az üdítő is. Az ország egész területéről érkeztek csoportok, és ha minden igaz, jövőre még több gyerek csatlakozhat a különleges akcióhoz” – árulta el Baricz Dezső.

Banka Edina hozzátette, hogy az esemény és az összefogás olyan fantasztikus élmény és öröm volt, hogy tervük szerint, a Budapest Eye jövőre 5 000 olyan gyermeket fogad majd, akiknek elérhetetlen álom lenne az óriáskerekezés.

Januártól várják a pályázó gyermekcsoportok jelentkezését rövid bemutatkozó levéllel, az ország minden részéből és mindenkit szívesen fogadnak, aki segítőként, fellépőként jelenlétével csatlakozna.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-02 19:18:00
Újabb termékkör, a 8 tojásos levesbetét száraztészták gyártói és forgalmazói számára nyílt meg a lehetőség, hogy elnyerjék a KMÉ védjegy arany fokozatát. A Nébih által koordinált Termékmustra alapján 13 termék esetében igényelhetik a legjobbaknak járó elismerést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS