Nógrádi Termékek Gasztropiaca és Vására Vállalkozói Fórummal

2024. 06. 17., 22:10

A VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezete a VOSZ Női Vállalkozói Szekcióval együttműködésben a Nógrádi Termékek Gasztropiacával és Vásárával egybekötött Vállalkozói Fórumot tart Béren.

Időpont: 2024. június 21. (péntek) 10:00-14:00

Helyszín: Malom Udvar Panzió és Étterem (3045 Bér, Táncsics út 9.)

Előadások:

- Rövid tájékoztató a nógrádi VOSZ Vállalkozásfejlesztési és Széchenyi Kártya Program Iroda (Salgótarján) működéséről – Előadó: Oláh Krisztián, VOSZ Vállalkozásfejlesztési tanácsadó,

- Magyarország hagyományos és tájjellegű mezőgazdasági termékeinek gyűjteménye, a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) program bemutatása és a 2024. évi pályázat rövid ismertetése – Előadó: Dr. Kisérdi Imola, vezető-kormányfőtanácsos, a HÍR Bíráló Bizottság elnöke, Agrárminisztérium,

- A Közös Agrárpolitikai Stratégiai Terv (2023-2027) új pályázatai és fejlesztési forrásai – Előadó: Bíró Anna, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Nógrád vármegyei felelőse.

Az előadásokat követően networking, kapcsolatépítés, gasztropiac és vásár, melynek során lehetőség lesz:

• Közvetlen kapcsolatba lépni élelmiszeripari termékek előállításával foglalkozó nógrádi termelőkkel és vállalkozásokkal.
• Megismerni és megkóstolni a régióban készült kiváló minőségű termékeket.
• Vásárolni és támogatni a helyi gazdaságot.

Előzetes regisztráció:
E-mail: vf.iroda@vosznograd.hu
Telefon: +36 32 423-860

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-07-25 15:40:00
Néhány kisebb terület kivételével július 24-ig véget ért a nyári aratás, amelyet érdemben hátráltató körülmény idén nem befolyásolt. A termények tárolásához elegendő a raktárkapacitás, az idei termés nagy része már a tárolókban van – tájékoztatott az Agrárminisztérium.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS