Meghívó – MAJOSZ Járműipari Konferencia

Meghívó – MAJOSZ Járműipari Konferencia
2023. 09. 14., 12:08

A MAJOSZ – Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége HIBRID konferenciáján több száz járműipar szakértő gyűlik össze, hogy megvitassák a trendeket, az ipar 4.0 folyamatok irányait és a járműipari jövőjét érintő kérdéseket. Az előadások, a kerekasztalbeszélgetés online térben is elérhetőek lesznek.

Az új piaci kihívásokra tekintettel a MAJOSZ kiemelt figyelmet fordít az innováció, digitalizáció és egyéb hozzáadott értéket teremtő területekre (például gyártás, értékesítés, marketing, márkaépítés) is, és bízik abban, hogy ezekhez a területekhez kapcsolódó fórumai lehetőséget biztosítanak majd a közös gondolkodásra, kreatív, illetve szemléletformáló megoldások keresésére és a közös cselekvésre is.

A szövetség idén ünnepli 30 éves fennállását, amit a zalaegerszegi rendezvényen szeretne megünnepelni. Ne maradjon le, regisztráljon most az eseményre!

HELYSZÍN:

  • ZalaZone Tesztpálya

IDŐPONT:

  • 2023.október 6.

A RENDEZVÉNY FŐVÉDNÖKE:

  • Lantos Csaba energiaügyi miniszter

A RENDEZVÉNY VÉDNÖKEI:

  • Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Város Polgármestere
  • Dr. Kaderják Péter, Magyar Akkumulátor Szövetsége ügyvezetője
  • Lepsényi István, Nemzeti Hidrogéntechnológiai Platform elnöke
  • Vigh László, Országgyűlési képviselő

A RENDEZVÉNY HÁZIGAZDÁJA:

  • Garami Gábor, rádiós műsorvezető

PROGRAM:

08:30 – 09:00: Regisztráció

09:00 – 09:10: Megnyitó – Dr. Nyirő József, elnök, MAJOSZ

09:10 – 09:15: Köszöntő – Vigh László, Országgyűlési képviselő

09:15 – 09:20: Köszöntő – Balaicz Zoltán, Polgármester, Zalaegerszeg

09:20 – 09:40: Nyitóelőadás – Lantos Csaba, energiaügyi miniszter

09:40 – 10:00: Előadás – Nagy Márton, gazdaságfejlesztési miniszter

10:00 – 11:00: MAJOSZ30

11:00 – 11:30: Falatnyi szünet

11:30 – 12:30: Kerekasztalbeszélgetés – MAJOSZ30 (moderátor: Herbert Rupp, tiszteletbeli MAJOSZ elnök)

12:30 – 12:40: Előadás – Győr Tamás, KKV Üzletág Igazgató, CIB Bank

12:40 – 13:00: Előadás – Rózsa Tamás, ügyvezető,TopTierConsultants

13:00 – 14:00: Kerekasztalbeszélgetés – Járműipari helyzet Magyarországon (moderátor: Dr. Nyirő József)

14:00 – 14:30: Falatnyi szünet

14:30 – 15:30: Kerekasztalbeszélgetés - Hidrogén vs Akkumulátor (moderátorok: Bali Endre, Oxyma Sytstems Kft. üzletfejlesztési vezető, MAJOSZ Hidrogén szekció vezető;Herbály Péter, TRIGO Group Continental Europe Sales Vice President, MAJOSZ Akkumulátor szekció vezető)

15:30 – 16:30: Kerekasztalbeszélgetés – Munkaerőpiaci és oktatási kihívások a járműiparban (moderátor: Andorka Miklós, MAPI stratégiai igazgató, MAJOSZ oktatásiszekció vezető)

16:30 – 18:00: Állófogdás, tesztpálya bemutatók, meglepetés programok

Résztvételi díj:

Konferencia jegy SZEMÉLYES megjelenéssel: 90.000 Ft+áfa

KEDVEZMÉNYES konferencia jegy SZEMÉLYES megjelenéssel: 45.000 Ft+áfa (MAJOSZ, DigiLean, ANK, Mapi Klub tagság, CIB Bank partner kedvezmény: 50%, személyes megjelenés esetén érvényes!)

Konferencia jegy ONLINE megjelenéssel: 25.000 Ft+áfa

               REGISZTRÁCIÓ ITT!

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 28., 10:10
A szerződés alapvető jellemzője, hogy a felek egybehangzó akaratát fejezi ki. Mi a helyzet akkor, hogy az egyik szerződő felet tévedésbe ejtették, és emiatt döntött a szerződéskötés mellett? A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS