Meghívó a Canton Fair bemutatkozó konferenciájára

Meghívó a Canton Fair bemutatkozó konferenciájára
2023. 08. 30., 23:10

A China Foreign Trade Center (a Canton Fair Szervező bizottsága) és a ChinaCham Hungary Magyar–Kínai Gazdasági Kamara tisztelettel meghívja Önt a 2023. évi 134. Canton Fair (Kínai Import és Export Vásár) bemutatkozó konferenciájára.

Időpont: 2023. szeptember 8. (péntek) 10.00 óra
Helyszín: Ensana Thermál Hotel, Margitsziget

JELENTKEZÉS

Program:

09.30 – 10.30  Találkozó a VIP vendégekkel;

10.00 – 10.30  Regisztráció (kávé, frissítők, harapnivalók);

10.30 – 10.40  A moderátor bemutatja a napirendet és a vendégeket;

10.40 – 10.50  Liu Bo úr, a Kínai Népköztársaság magyarországi nagykövetsége gazdasági és kereskedelmi miniszter–tanácsosának köszöntője;

10.50 – 11.00 Nádasi Tamás úr, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar–Kínai Tagozata elnökének beszéde;

11.00 – 11.10  Dr. Kovács Patrik úr, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége társelnökének beszéde;

11.10 – 11.20  Pető Ernő úr, a ChinaCham Hungary elnökének beszéde;

11.20 – 11.40  Xu Bing úr, a China Foreign Trade Center alelnöke (a Canton Fair szervezője) bemutatja a 134. Kantoni Vásárt + videóvetítés;

11.40 – 12.00  Kérdések, válaszok;

12.00 – 13.00  Büféebéd, szabad beszélgetés.

Parkolás a szálloda előtti, nem őrzött, a BKK által üzemeltetett parkolóban kedvezményes díj ellenében lehetséges (440,– Ft/óra). A sorompón történő behajtásnál a jegykiadáshoz a „Hotel" gombot kell megnyomni. Fizetés a szálloda recepcióján.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

JELENTKEZÉS

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS