Még lehet regisztrálni a „Fiatal Vállalkozók Hete 2020” programjaira

2020. 11. 09., 19:15

A november 19–20-i programok témái: divat, űrkutatás, „így gyártunk mi” és „interjú üzletemberekkel”.

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége rendezvényének előadói között várhatóan ott lesz

 • Gerendai Károly üzletember, kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója,
 • Patai Zoltán, a Netpincér ügyvezetője,
 • dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke,
 • Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke,
 • Lakatos Gergely, a Panyolai Szilvórium Zrt. vezérigazgatója,
 • Boross Dávid, az Oázis Kertészeti Kft. ügyvezetője, FBN-H elnöke,
 • Palásti József, a Fornetti alapítója, a Food Universum tulajdonosa,
 • Varga-Szabó Andrea, az Apple PS Hostess Ügynökség tulajdonosa,
 • dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos,
 • Huszár Viktor feltaláló, a Teqbal társalapítója,
 • dr. Sárhegyi István, a FIVOSZ Űrbizottság elnöke, a CarpathiaSat Zrt. igazgatósági alelnöke,
 • Bata-Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgatója,
 • Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár és
 • dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke.

A lista folyamatosan bővül…

További részletek és (ingyenes) regisztráció a rendezvény honlapján.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-30 19:22:00
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség éves közgyűlésén az OAH vezetői megbeszéléseket folytattak az amerikai, az argentin, a bolgár, a finn, a horvát, a lengyel, a marokkói, a román, a szerb és a török hatóság képviselőivel.
2022-09-30 18:22:00
Négyből három hazai informatikus valószínűnek tartja, hogy a következő két évtized során távmunkában külföldi munkaadónak fog dolgozni, és szinte minden szakember az IT-életpálya természetes részének tekinti a külföldre történő munkavégzést – derül ki egy friss kutatás eredményeiből.
2022-09-30 15:22:20
Megnövekedett az érdeklődés a tatabányai központú Komárom-Esztergom megyében található ingatlanok iránt. A legkeresettebb ingatlantípus a családiház, amelyre a vásárlók közel 10 millióval többet költenek átlagosan, mint két évvel ezelőtt.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség éves közgyűlésén az OAH vezetői megbeszéléseket folytattak az amerikai, az argentin, a bolgár, a finn, a horvát, a lengyel, a marokkói, a román, a szerb és a török hatóság képviselőivel.