Ma rendezik a Cégek Éjszakáját

2020. 09. 24., 10:00

Első alkalommal rendezik meg Magyarországon a Cégek Éjszakája elnevezésű rendhagyó karriernapot, a csütörtökön 16 órától éjfélig tartó rendezvény a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözik – mondta a CSP Solutions Kft. vezetője.

Deák-Nagy Csilla, aki egyben az esemény főszervezője is hozzátette, az érdeklődők a cegekejszakajabudapest.hu oldal regisztráció felületén, illetve a rendezvény közösségi média csatornáin (Facebook, Instagram) keresztül léphetnek majd be a Cégek Éjszakája virtuális platformjára.

Az online térben nagy múltú multinacionális cégekkel, szolgáltató központokkal és informatikai vállalatokkal ismerkedhetnek meg a potenciális munkavállalók, akik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és beszélnek angolul.

A virtuális platform nyelve angol, a cégek rendezvényei között viszont már vannak magyar nyelvűek is.

Közölte, a jelentkezők száma kedden este már elérte az ötszázat, a regisztráció folyamatos, így az érdeklődők akár a program ideje alatt is becsatlakozhatnak.

Deák-Nagy Csilla elmondta, a Cégek Éjszakája első részében az érdeklődők a virtuális platformon a cégek képviselőivel teremthetnek kapcsolatot, érdeklődhetnek az egyes álláslehetőségekről, de átléphetnek a cégek saját online felületére is, ahol részt vehetnek a társaságok által szervezett programokon, az elérhető álláslehetőségekhez pedig feltölthetik önéletrajzaikat. A rendezvény második részében pedig kipróbálhatják, hogyan működik egy virtuális iroda.

A Cégek Éjszakája virtuális platformja a rendezvény után is elérhető lesz, az érdeklődők október 8-áig visszanézhetik a platformon elhangzott online előadásokat. (MTI)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-16 11:00:49
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS