Kilencedik alkalommal fesztiváloznak a hazai cégvezetők

2022. 01. 24., 16:35

Üzleti évnyitó kkv-vezetőknek, marketing döntéshozóknak, vállalkozóknak: 2022. január 27-én rendezik meg a IX. Magyar Marketing Fesztivált.

„Nem tűnnek el az online események a pandémia után. Egyre veszélyesebb csak a közösségi oldalakon ügyfélbázist építeni. A sikerhez magunknak is szakmai influenszerré kell válnunk. Ma már hitelesebbek a nano-influenszerek. A marketingautomatizálásé, a mobilközpontú marketingé és az előfizetéses modelleké a fényes jövő az üzleti életben…” – ezekről és további 30 témáról lesz szó a 9. alkalommal, 2022.01.27-én megrendezendő Magyar Marketing Fesztiválon.

Az esemény célja ismét a 2022-es év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése a következő év kihívásaira.

Az előadások és a szakkiállítás mellett a szervezők moderált kapcsolatépítő (networking) találkozóval várják a résztvevőket.

A rendezvény részletes programja a www.marketingfesztival.hu oldalon érhető el.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-05-17 19:17:00
A szoftvervásárlás és fejlesztés rendkívül aktuális téma a mai felgyorsult és változó gazdasági környezetben. Manapság sok cég már nem feltétlenül szoftver licenc vásárlásban vagy saját fejlesztésben gondolkodik, hanem sokkal inkább felhőalapú megoldásokban.
2022-05-17 18:08:07
A Dining Guide ismét díjazta Magyarország legjobb éttermeit és séfjeit. Május 16-án este a Várkert Bazárban tudhattuk meg az idei TOP 10+2 étterem listáját. Íme.

  Rovathírek: GUSTO

A Dining Guide ismét díjazta Magyarország legjobb éttermeit és séfjeit. Május 16-án este a Várkert Bazárban tudhattuk meg az idei TOP 10+2 étterem listáját. Íme.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS