Hetedszer rendezik meg a Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozatot

2023. 09. 26., 19:26

A VOSZ együttműködő partnere, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 2023. november 10-én, immár hetedik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakája országos rendezvénysorozatot.

Az érdeklődők képet kaphatnak a Magyarországon működő, bizonyos területen vagy mutatók alapján kiemelkedő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, innovatív technológiákat. A korábbi évek visszajelzései, és a növekvő látogatói számok azt bizonyították, hogy a lakosságot és a fiatalabb generációt is érdekli a vállalkozások mindennapi működése, szívesen benéznek a kulisszák mögé, hogy tapasztalattal, tudással gazdagodjanak.

Hazánkban számos olyan vállalat működik, amely kiemelkedően képes megfelelni a piaci kihívásoknak, képes az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni. A rendezvénysorozat ezeket a cégeket hivatott bemutatni.

Csatlakozási lehetőség

A Modern Gyárak Éjszakájához csatlakozott gyárak virtuálisan és/vagy élőben mutatják be működésüket, továbbá kifejezetten azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltó módon lehetnek büszkék.

Az esemény időpontja: 2023. november 10. (péntek), 16:00–22:00

A csatlakozás folyamata új csatlakozók számára:

Látogasson el a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalra, és a regisztráció menüpontban hozzon létre felhasználói fiókot a „Csatlakozó gyár képviseletében regisztrálok” lehetőséget választva. A regisztrációnál megadott e-mail címre érkező levélben erősítse meg regisztrációját. Az így létrehozott felhasználói fiókba visszalépve töltse ki a megjelenő „Adatbekérő űrlap 2023” kérdőívet.

A csatlakozás folyamata a Modern Gyárak Éjszakája korábbi rendezvényein részt vett partnerek számára:

Lépjen be a www.moderngyarakejszakaja.hu web­oldalon korábban létrehozott gyár ügyintéző profilba, legördülő menü segítségével válassza ki cégét és töltse ki az ezt követően megjelenő „Adatbekérő űrlap 2023” online kérdőívet.

Az adatbekérő űrlap csak a teljes körű kitöltést követően küldhető be. A félbehagyott adatlapot az áttekintés menü alatt nyithatja meg újra, és folytathatja a kitöltést.

További részletek az alább letölthető tájékoztatóban.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-17 09:40:00
2024 első negyedévében 2500 darab új internetes elfogadóhely jött létre, az összes átutalásnak pedig a 78,1 százalékát indították internet- vagy mobilbankon keresztül; a kártyás vásárlások száma 11,5, százalékkal nőtt éves összevetésben, a fizetési kártyákkal elkövetett visszaélések száma 28,5 százalékkal meghaladta az előző negyedévit – tájékoztatott az MNB.
2024-06-16 11:00:49
A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A só fontos. Ismerjük a királylány meséjét, tudjuk milyen, ha nincs az ételben. Azon túl, hogy legyen kéznél, normális esetben nem tulajdonítunk nagy jelentőséget neki. Sima fehér kristályok, belecsippentünk, szórjuk, főzünk vagy eszünk tovább.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS