Hetedszer rendezik meg a Modern Gyárak Éjszakája rendezvénysorozatot

2023. 09. 26., 19:26

A VOSZ együttműködő partnere, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. 2023. november 10-én, immár hetedik alkalommal rendezi meg a Modern Gyárak Éjszakája országos rendezvénysorozatot.

Az érdeklődők képet kaphatnak a Magyarországon működő, bizonyos területen vagy mutatók alapján kiemelkedő gyárak egyedi megoldásairól, megtekinthetik a digitalizált és automatizált termelési folyamatokat, innovatív technológiákat. A korábbi évek visszajelzései, és a növekvő látogatói számok azt bizonyították, hogy a lakosságot és a fiatalabb generációt is érdekli a vállalkozások mindennapi működése, szívesen benéznek a kulisszák mögé, hogy tapasztalattal, tudással gazdagodjanak.

Hazánkban számos olyan vállalat működik, amely kiemelkedően képes megfelelni a piaci kihívásoknak, képes az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni. A rendezvénysorozat ezeket a cégeket hivatott bemutatni.

Csatlakozási lehetőség

A Modern Gyárak Éjszakájához csatlakozott gyárak virtuálisan és/vagy élőben mutatják be működésüket, továbbá kifejezetten azokat a fontosabb folyamatokat, technológiákat, amelyekre méltó módon lehetnek büszkék.

Az esemény időpontja: 2023. november 10. (péntek), 16:00–22:00

A csatlakozás folyamata új csatlakozók számára:

Látogasson el a www.moderngyarakejszakaja.hu oldalra, és a regisztráció menüpontban hozzon létre felhasználói fiókot a „Csatlakozó gyár képviseletében regisztrálok” lehetőséget választva. A regisztrációnál megadott e-mail címre érkező levélben erősítse meg regisztrációját. Az így létrehozott felhasználói fiókba visszalépve töltse ki a megjelenő „Adatbekérő űrlap 2023” kérdőívet.

A csatlakozás folyamata a Modern Gyárak Éjszakája korábbi rendezvényein részt vett partnerek számára:

Lépjen be a www.moderngyarakejszakaja.hu web­oldalon korábban létrehozott gyár ügyintéző profilba, legördülő menü segítségével válassza ki cégét és töltse ki az ezt követően megjelenő „Adatbekérő űrlap 2023” online kérdőívet.

Az adatbekérő űrlap csak a teljes körű kitöltést követően küldhető be. A félbehagyott adatlapot az áttekintés menü alatt nyithatja meg újra, és folytathatja a kitöltést.

További részletek az alább letölthető tájékoztatóban.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-02 15:20:00
A Duna House Cégcsoport havi tranzakciószám becslése szerint 2023 novemberében országosan 8800 lakóingatlan cserélt tulajdonost; a cégcsoport pénzügyi márkája, a Credipass hazai adatai szerint a hónap folyamán 55 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.
2023-12-02 11:20:00
2023 III. negyedévében hazánkban a helyközi személyszállítás teljesítménye 8,4 százalékkal nőtt, az áruszállításé 11 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS