Gazdasági fórummal egybekötött VOSZ Páholy Egerben

Gazdasági fórummal egybekötött VOSZ Páholy Egerben
2024. 01. 17., 22:10

A VOSZ Páholy idei első rendezvénye előtt gazdasági fórumot is tartanak Egerben.

Milyen gazdasági előrejelzések láttak napvilágot 2024 évre? Milyen közvetlen európai uniós pályázatok elérhetőek 2024-ben? Milyen változások lépnek életben a Széchényi kártya igénylésénél?
Ilyen és hasonló fontos témákról beszélgetnek 2024. január 31-én a VOSZ Páholy előtt egy gazdasági fórumon.

Ezt követően a tavalyi év legsikeresebb előadójával koronázzák meg az eseményt Steigervald Krisztián generációkutatóval.

Helyszín:
Hotel Eger és Park Liget terem
(Eger, Szálloda út 3.)

Tervezett program:
Érkezés, regisztráció:
14.00 órától Welcome fogadás
15.00-15.05 Köszöntő
Bányainé Micski Marianna – VOSZ Heves vármegyei szervezetének elnöke

15.05-16.55. VOSZ 2024-es tervek, előrejelzések/Barométer éves összefoglaló
Előadó: Perlusz László – főtitkár

16.00-16.40 MFOI közvetlen EU pályázatok
Előadó: Dr. Petri Bernadett, közvetlen uniós források felhasználásának koordinációjáért felelős miniszteri biztos

16.40-17.00 Széchényi Kártya Program változások 2024-ben
Előadó: Bóta Gábor, a VOSZ Heves vármegyei iroda képviselője

17.00-17.05 Konferencia lezárása

17.05-18.00
Kávészünet,
Networking – bemutatkozási lehetőségek a vállalkozásoknak
(előre egyeztetve regisztrációkor)

18.00-19.30 VOSZ Páholy beszélgetés – Generációk harca 2024-ben
Vendég: Steigervald Krisztián generációkutató

19.30-21.00 Állófogadás

A konferencián és a VOSZ Páholyon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Jelentkezés:
https://heves.vosz.hu/az-aktualis-vosz-paholy-esemeny...

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS