Akár mobil irodában is dolgozhat Budapest tengerpartján

Akár mobil irodában is dolgozhat Budapest tengerpartján
2019. 06. 25., 08:00

A Lupa-tó partján nyitotta meg a nyár egyik legizgalmasabb közösségi terét a Samsung. A Samsung Beach nem pusztán egy karibi szörfparadicsomokat idéző strand, színes programhelyszín, de akár közösségi irodaként is működhet azok számára, akik inspiráló környezetben szeretnék felállítani mobil irodájukat.

Koktélpartival nyitotta meg a szezont a Lupa-tónál a Samsung. A Samsung Beach „Budapest tengerpartján” várja az érdeklődőket, akik exkluzív környezetben kapcsolódhatnak ki.

A Samsung Beach-en megtalálható minden olyan szolgáltatás, amely egy nyugodt, pihenős naphoz szükséges, segít kiszakadni a mindennapokból és inspiráló közeget jelent azok számára, akik tengerparti környezetben szeretnének pihenni, vagy akár dolgozni.

A 150 négyzetméter alapterületű klubház és strand homokos partszakasszal, napágyakkal, napernyőkkel, valamint változatos étel- és italkínálattal várja az érdeklődőket a nyári szezonban, télen pedig exkluzív rendezvényhelyszínként üzemel majd. A Samsung Members közösség tagjai számára további különleges lehetőségeket biztosít majd a Samsung Beach.

A letisztult építészeti megoldásokat bemutató közösségi tér számos prémium lehetőséget kínál a kikapcsolódni vágyóknak. A látogatókat gaming szoba, terméktesztelés és egy pop-up store is várja, ahol Samsung eszközöket vagy kiegészítőket vásárolhatnak.

„A Samsung Beachen alapvetően elérhető szolgáltatásokon túl célunk, hogy a kortárs művészetet is közelebb hozzuk az érdeklődőkhöz. Ennek megfelelően a klubházat egyfajta kulturális találkozópontként képzeljük el, különféle alkotások bemutatását, izgalmas koncerteket és egyéb szórakoztató programokat tervezünk az exkluzív rendezvényhelyszínként is üzemelő közöségi térbe” mondta Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 20., 16:40
Nem jellemezte magas cégfluktuáció a faipari szektort 2022-ben, alapvetően stagnált az itt működő cégek száma. Az egyéni vállalkozók köre tavaly közel 100 fővel tovább csökkent. A jövő rövidtávon várhatóan nem hoz jelentős kiugrást, 2023-ban csökkenő cégszámmal érdemes számolni – írja elemzésében az Opten.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-22 09:09:00
Minden eddiginél pontosabb műtéti eljárásokra adhat lehetőséget az először anyagvizsgálatra használt technológia, amit tovább gondolva alkalmassá tettek rá, hogy valós idejű képeket készítsen az emberi test belsejéről. Ez szó szerint létfontosságú, például rákos szövetek eltávolításánál.
2023-03-21 19:13:00
Ha Önnek van a feltételeknek megfelelő, eladó kutyája és részt kíván venni a NAV április hónapban tervezett kutyavásárán, akkor 2023. április 12-ig küldjön előzetes ajánlatot!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: GUSTO

Nekem nagyon tetszik, annyira, hogy kiálltam mellette főszerkesztőnkkel szemben is, aki szerint csak szokványos ipari képlettel van dolgunk.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS