Már bérszámfejtési funkciót is kínál a Revolut

2022. 03. 01., 20:48

A Revolut nem korlátozza termékpalettáját a hagyományos banki kínálatra. Most a vállalati ügyfeleknek kedvez a legújabb, Payroll szolgáltatással.

A Revolut Business egyre nagyobb figyelmet kap a neobankon belül. Most egy bérszámfejtési funkcióval könnyítik meg klientúrájuk operatív teendőit – írja a fintech.hu.

A vállalkozás fiókjában könnyen szinkronizálhatóvá válnak az alkalmazottak számára fejlesztett megoldások a bérszámfejtés, bérfolyósítás, adózás, valamint a nyugdíjjárulék és társadalombiztosítás befizetésének területein.

A Payroll a fenti funkciók során valós idejű változtatásokat is lehetővé tesz. A munkáltatók bármikor igazíthatnak alkalmazottaik bérén és ez azonnal beépül a rendszerbe.

A vállalati ügyfelek életét a Revolut adóhatóságokkal való együttműködése is megkönnyíti. A szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Királyságban indult el, így egyedül a helyi HRMC-val dolgoznak együtt.

„A bérszámfejtési folyamatok számos vállalkozás esetében több szoftver igénybevételét és óriási adathalmazok mozgatását jelentik. Ez az ügyintézés kifejezetten monoton és időigényes tud lenni, főleg a manuális részfolyamatok miatt, amelyek több teret hagynak a hibáknak. A KKV-k akár 1-3 napot is eltölthetnek kézi áttekintéssel és összeegyeztetéssel minden hónapban” – mondta James Gibson, a Revolut Business vezetője.

A rovat támogatója a KAVOSZ Zrt.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 12., 17:10
Európai Vállalkozásfejlesztési Díjjal (European Enterprise Promotion Awards) ismerték el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vállalkozástámogató alkalmazását. A VOSZPortnak digitális átállás kategóriában ítélték oda a díjat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS