Már bérszámfejtési funkciót is kínál a Revolut

2022. 03. 01., 20:48

A Revolut nem korlátozza termékpalettáját a hagyományos banki kínálatra. Most a vállalati ügyfeleknek kedvez a legújabb, Payroll szolgáltatással.

A Revolut Business egyre nagyobb figyelmet kap a neobankon belül. Most egy bérszámfejtési funkcióval könnyítik meg klientúrájuk operatív teendőit – írja a fintech.hu.

A vállalkozás fiókjában könnyen szinkronizálhatóvá válnak az alkalmazottak számára fejlesztett megoldások a bérszámfejtés, bérfolyósítás, adózás, valamint a nyugdíjjárulék és társadalombiztosítás befizetésének területein.

A Payroll a fenti funkciók során valós idejű változtatásokat is lehetővé tesz. A munkáltatók bármikor igazíthatnak alkalmazottaik bérén és ez azonnal beépül a rendszerbe.

A vállalati ügyfelek életét a Revolut adóhatóságokkal való együttműködése is megkönnyíti. A szolgáltatás jelenleg csak az Egyesült Királyságban indult el, így egyedül a helyi HRMC-val dolgoznak együtt.

„A bérszámfejtési folyamatok számos vállalkozás esetében több szoftver igénybevételét és óriási adathalmazok mozgatását jelentik. Ez az ügyintézés kifejezetten monoton és időigényes tud lenni, főleg a manuális részfolyamatok miatt, amelyek több teret hagynak a hibáknak. A KKV-k akár 1-3 napot is eltölthetnek kézi áttekintéssel és összeegyeztetéssel minden hónapban” – mondta James Gibson, a Revolut Business vezetője.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-04 17:39:00
A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

A nukleáris létesítmények és radioaktívhulladék-tárolók, illetve a nukleáris és más radioaktív anyagok fizikai védelmének egyik fontos elemével, a támadást elhárító erők reagálási funkciójával kapcsolatos workshopot szervezett közösen az Országos Atomenergia Hivatal és az Amerikai Egyesült Államok Energetikai Minisztériuma.