Kiemelt és Edukációs Partnereket keres az MTÜ

2022. 09. 01., 11:18

Akár 50 százalékos kedvezmények, exkluzív részvételi lehetőségek, külpiachoz igazodó termék és csomagértékesítés – csak néhány, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kiemelt Partnerei számára biztosított kedvezményei közül. A Kiemelt és Edukációs Partner pályázatra 2022. szeptember 26. 17:00 óráig jelentkezhetnek az MTÜ régi és új partnerei.

Idén is érdemes pályázni az MTÜ Kiemelt Partnere státuszra, hiszen a nyertesek számos előnyben részesülnek. Így például 50 százalékos kedvezményt kapnak az MTÜ által szervezett, költségtérítéses aktivitások részvételi díjából − így a vásárokéból is. Sőt, vásárok esetében az MTÜ Kiemelt Partnerei az ,,Innovatív turisztikai csomag” felhívásra jelentkezve pályázhatnak a teljes vásári részvételi díj elengedésére is. Valamint hamarabb értesülhetnek az MTÜ híreiről, illetve azokról a promóciós tevékenységekről, amelyekhez szolgáltatóként csatlakozhatnak. 

Mindezek mellett az MTÜ Kiemelt Partnereinek idén lehetőségük lesz egyes aktivitásokhoz és küldőpiaci profilhoz illeszkedő innovatív termékeket és csomagokat kidolgozni, amelyeket az MTÜ kollégái sales callok, workshopok és egyéb rendezvények keretében segítenek értékesíteni a külpiacokon.

Az MTÜ az egyes nemzetközi megkeresések alkalmával továbbra is elsősorban Kiemelt Partnereit ajánlja minősített szolgáltatóként, továbbá a felhívásokat is először az ő körükben teszi közzé. Továbbá az MTÜ az egyes aktivitásokhoz kapcsolódó részvételi lehetőségeket is Kiemelt Partnerei számára nyitja meg elsőként, és csak abban az esetben fogadja el további partnerek jelentkezését, amennyiben ezt az aktivitás résztvevői létszáma megengedi.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által indított, a jól ismert termékek mellett az új attrakciókat bemutató edukációs utakon is csak a beutaztatással foglalkozó Kiemelt Partnerek munkatársai vehetnek részt, akik így a gyakorlatban sajátíthatják el a termékfókuszú látásmódot is.

A Kiemelt Partner Pályázatokat idén is − a korábbi évek gyakorlatának megfelelően − egy 5 fős, az MTÜ, a MABEUSZ, a MUISZ, az MSZÉSZ és a Magyar Turisztikai Szövetség tagjaiból álló szakértői bizottság bírálja el.

A jelentkezés részletes feltételeit és a regisztrációs felületet itt találja. Kérdés esetén forduljon bizalommal az MTÜ kollégáihoz, a kpep@mtu.gov.hu e-mail címen. (MTÜ)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-06-08 16:41:10
A digitalizáció tartja szinten a hazai vállalatok innovációs tevékenységét. Új termékek, szolgáltatások bevezetésével kivárnak a vállalatok, inkább saját háttérfolyamataikat igyekeznek hatékonyabbá tenni. Így a K&H innovációs indexe szinten maradt.
2023-06-08 12:41:03
A lakásbiztosítások kiemelt szerepet kapnak a nyár elején gyakran előforduló viharok és az azok okozta károk miatt – közölte a Netrisk.hu. Ha régen, akár 5 évvel vagy korábban kötött lakásbiztosításról van szó, érdemes megnézni, milyen értékű az ingatlan.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS