Kiemelt és Edukációs Partnereket keres az MTÜ

2022. 09. 01., 11:18

Akár 50 százalékos kedvezmények, exkluzív részvételi lehetőségek, külpiachoz igazodó termék és csomagértékesítés – csak néhány, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kiemelt Partnerei számára biztosított kedvezményei közül. A Kiemelt és Edukációs Partner pályázatra 2022. szeptember 26. 17:00 óráig jelentkezhetnek az MTÜ régi és új partnerei.

Idén is érdemes pályázni az MTÜ Kiemelt Partnere státuszra, hiszen a nyertesek számos előnyben részesülnek. Így például 50 százalékos kedvezményt kapnak az MTÜ által szervezett, költségtérítéses aktivitások részvételi díjából − így a vásárokéból is. Sőt, vásárok esetében az MTÜ Kiemelt Partnerei az ,,Innovatív turisztikai csomag” felhívásra jelentkezve pályázhatnak a teljes vásári részvételi díj elengedésére is. Valamint hamarabb értesülhetnek az MTÜ híreiről, illetve azokról a promóciós tevékenységekről, amelyekhez szolgáltatóként csatlakozhatnak. 

Mindezek mellett az MTÜ Kiemelt Partnereinek idén lehetőségük lesz egyes aktivitásokhoz és küldőpiaci profilhoz illeszkedő innovatív termékeket és csomagokat kidolgozni, amelyeket az MTÜ kollégái sales callok, workshopok és egyéb rendezvények keretében segítenek értékesíteni a külpiacokon.

Az MTÜ az egyes nemzetközi megkeresések alkalmával továbbra is elsősorban Kiemelt Partnereit ajánlja minősített szolgáltatóként, továbbá a felhívásokat is először az ő körükben teszi közzé. Továbbá az MTÜ az egyes aktivitásokhoz kapcsolódó részvételi lehetőségeket is Kiemelt Partnerei számára nyitja meg elsőként, és csak abban az esetben fogadja el további partnerek jelentkezését, amennyiben ezt az aktivitás résztvevői létszáma megengedi.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által indított, a jól ismert termékek mellett az új attrakciókat bemutató edukációs utakon is csak a beutaztatással foglalkozó Kiemelt Partnerek munkatársai vehetnek részt, akik így a gyakorlatban sajátíthatják el a termékfókuszú látásmódot is.

A Kiemelt Partner Pályázatokat idén is − a korábbi évek gyakorlatának megfelelően − egy 5 fős, az MTÜ, a MABEUSZ, a MUISZ, az MSZÉSZ és a Magyar Turisztikai Szövetség tagjaiból álló szakértői bizottság bírálja el.

A jelentkezés részletes feltételeit és a regisztrációs felületet itt találja. Kérdés esetén forduljon bizalommal az MTÜ kollégáihoz, a kpep@mtu.gov.hu e-mail címen. (MTÜ)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS