Kiemelt és Edukációs Partnereket keres az MTÜ

2022. 09. 01., 11:18

Akár 50 százalékos kedvezmények, exkluzív részvételi lehetőségek, külpiachoz igazodó termék és csomagértékesítés – csak néhány, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kiemelt Partnerei számára biztosított kedvezményei közül. A Kiemelt és Edukációs Partner pályázatra 2022. szeptember 26. 17:00 óráig jelentkezhetnek az MTÜ régi és új partnerei.

Idén is érdemes pályázni az MTÜ Kiemelt Partnere státuszra, hiszen a nyertesek számos előnyben részesülnek. Így például 50 százalékos kedvezményt kapnak az MTÜ által szervezett, költségtérítéses aktivitások részvételi díjából − így a vásárokéból is. Sőt, vásárok esetében az MTÜ Kiemelt Partnerei az ,,Innovatív turisztikai csomag” felhívásra jelentkezve pályázhatnak a teljes vásári részvételi díj elengedésére is. Valamint hamarabb értesülhetnek az MTÜ híreiről, illetve azokról a promóciós tevékenységekről, amelyekhez szolgáltatóként csatlakozhatnak. 

Mindezek mellett az MTÜ Kiemelt Partnereinek idén lehetőségük lesz egyes aktivitásokhoz és küldőpiaci profilhoz illeszkedő innovatív termékeket és csomagokat kidolgozni, amelyeket az MTÜ kollégái sales callok, workshopok és egyéb rendezvények keretében segítenek értékesíteni a külpiacokon.

Az MTÜ az egyes nemzetközi megkeresések alkalmával továbbra is elsősorban Kiemelt Partnereit ajánlja minősített szolgáltatóként, továbbá a felhívásokat is először az ő körükben teszi közzé. Továbbá az MTÜ az egyes aktivitásokhoz kapcsolódó részvételi lehetőségeket is Kiemelt Partnerei számára nyitja meg elsőként, és csak abban az esetben fogadja el további partnerek jelentkezését, amennyiben ezt az aktivitás résztvevői létszáma megengedi.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által indított, a jól ismert termékek mellett az új attrakciókat bemutató edukációs utakon is csak a beutaztatással foglalkozó Kiemelt Partnerek munkatársai vehetnek részt, akik így a gyakorlatban sajátíthatják el a termékfókuszú látásmódot is.

A Kiemelt Partner Pályázatokat idén is − a korábbi évek gyakorlatának megfelelően − egy 5 fős, az MTÜ, a MABEUSZ, a MUISZ, az MSZÉSZ és a Magyar Turisztikai Szövetség tagjaiból álló szakértői bizottság bírálja el.

A jelentkezés részletes feltételeit és a regisztrációs felületet itt találja. Kérdés esetén forduljon bizalommal az MTÜ kollégáihoz, a kpep@mtu.gov.hu e-mail címen. (MTÜ)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS