JVSZ: Companies for the Future Award

2023. 11. 09., 20:08

Még egy hét áll rendelkezésre a pályázati anyagok leadására.

Ha eddig csak szemezgetett a lehetőséggel, akkor most itt az alkalom, hogy programjaikkal részt vegyenek a kiírt pályázatok egyikén!

A nagyszabású „COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD” Díjátadó Gálánkon 4 KÜLÖNDÍJ kategóriában osztjuk ki rangos elismeréseinket.

Tagvállalatainknak érdemes kihasználni az alkalmat, hogy jó gyakorlataikat, tapasztalataikat széles körben megosszák és ismertséget szerezzenek programjaiknak.

Célunk minél nagyobb láthatóságot teremteni és minél több területen díjazni a JVSZ tagvállalatait, ezzel is támogatva a hazai vállalatok fejlődését, és teret adva a példaértékű kezdeményezéseknek.

Az elismeréseket az adott évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó vállalatok nyerhetik el.

PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE:
2023. november 15.

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS ÜNNEPÉLYES ÁTADÁS:
COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD GÁLAESEMÉNY 
2024. február 03.

Az alábbiakban ismerje meg a pályázati felhívások részleteit.

Általános pályázati kiírás

Minden egyes díj esetében külön, kiemelkedő szakértőkből álló zsűri értékeli a beérkező pályázatokat. A szakmai zsűrik tagjait az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

Különdíjak szakmai zsűrije

Különdíj kategóriák

Best Talent Program

Keressük a legjobb tehetséggondozó programot!
A BEST TALENT PROGRAM az edukáció fejlesztésére, a vezetők támogatására, a szükséges készségek fejlesztésére, a fiatal nemzedékek szakmai felkészítésére létrehozott különdíj kategória.

Best ESG Program

Keressük az ESG értékeket támogató, élenjáró vállalati programot!
A BEST ESG PROGRAM az ESG alapelvek mentén a befektetői bizalmat, a transzparenciát erősítő programok elismerésére létrehozott különdíj kategória.

Best Ecosystem Builder

Keressük a legjobb ökoszisztémát építő vállalatot!
A BEST ECOSYSTEM BUILDER az innovatív, teljes gazdasági életutat támogató szemléletmódra, az ökoszisztémában érintett felek innovációt elősegítő stratégiai megállapodásának kialakítására és az együttműködési lehetőségek széles körű kiterjesztésére létrehozott különdíj kategória.

Best Technology Investment

Keressük a digitalizációs transzformációban élenjáró, naprakész hatékonyságnövelő megoldásokat alkalmazó, fejlesztő vállalatot!
A BEST TECHNOLOGY INVESTMENT a digitális transzformációt kivételes megoldásokkal megvalósító, üzleti folyamatainak alapos átgondolását szem előtt tartó, ezáltal működésének és kiszolgáló képességének optimalizálásában elkötelezett vállalatok elismerésére létrehozott különdíj kategória.

Pályázati anyag leadása

A nevezés díjmentes.

A különdíjra JVSZ tagvállalataink jelentkezését várjuk.

A pályázatokat kiemelkedő szakértőkből álló szakmai zsűri bírálja el.


Vállalatonként akár több kategóriában is lehet nevezni, illetve egy kategóriában akár több kezdeményezés is beadható.

A különdíjak első három helyezettje a Díjátadó Gálán kerül kihirdetésre, a díjak sorrendiségére is itt derül fény.

A 3 döntős vállalat programjairól egy rövid, közös bemutató kisfilm készül, melyet a Díjátadó Ceremónia keretében vetítünk le.

Ha a pályázati folyamattal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal a jvsz@jointventure.hu email címen,
illetve a +36 30 075 5492 telefonszámon.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS