JVSZ: Companies for the Future Award

2023. 11. 09., 20:08

Még egy hét áll rendelkezésre a pályázati anyagok leadására.

Ha eddig csak szemezgetett a lehetőséggel, akkor most itt az alkalom, hogy programjaikkal részt vegyenek a kiírt pályázatok egyikén!

A nagyszabású „COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD” Díjátadó Gálánkon 4 KÜLÖNDÍJ kategóriában osztjuk ki rangos elismeréseinket.

Tagvállalatainknak érdemes kihasználni az alkalmat, hogy jó gyakorlataikat, tapasztalataikat széles körben megosszák és ismertséget szerezzenek programjaiknak.

Célunk minél nagyobb láthatóságot teremteni és minél több területen díjazni a JVSZ tagvállalatait, ezzel is támogatva a hazai vállalatok fejlődését, és teret adva a példaértékű kezdeményezéseknek.

Az elismeréseket az adott évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó vállalatok nyerhetik el.

PÁLYÁZATOK LEADÁSI HATÁRIDEJE:
2023. november 15.

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS ÜNNEPÉLYES ÁTADÁS:
COMPANIES FOR THE FUTURE AWARD GÁLAESEMÉNY 
2024. február 03.

Az alábbiakban ismerje meg a pályázati felhívások részleteit.

Általános pályázati kiírás

Minden egyes díj esetében külön, kiemelkedő szakértőkből álló zsűri értékeli a beérkező pályázatokat. A szakmai zsűrik tagjait az alábbi gombra kattintva tekintheti meg.

Különdíjak szakmai zsűrije

Különdíj kategóriák

Best Talent Program

Keressük a legjobb tehetséggondozó programot!
A BEST TALENT PROGRAM az edukáció fejlesztésére, a vezetők támogatására, a szükséges készségek fejlesztésére, a fiatal nemzedékek szakmai felkészítésére létrehozott különdíj kategória.

Best ESG Program

Keressük az ESG értékeket támogató, élenjáró vállalati programot!
A BEST ESG PROGRAM az ESG alapelvek mentén a befektetői bizalmat, a transzparenciát erősítő programok elismerésére létrehozott különdíj kategória.

Best Ecosystem Builder

Keressük a legjobb ökoszisztémát építő vállalatot!
A BEST ECOSYSTEM BUILDER az innovatív, teljes gazdasági életutat támogató szemléletmódra, az ökoszisztémában érintett felek innovációt elősegítő stratégiai megállapodásának kialakítására és az együttműködési lehetőségek széles körű kiterjesztésére létrehozott különdíj kategória.

Best Technology Investment

Keressük a digitalizációs transzformációban élenjáró, naprakész hatékonyságnövelő megoldásokat alkalmazó, fejlesztő vállalatot!
A BEST TECHNOLOGY INVESTMENT a digitális transzformációt kivételes megoldásokkal megvalósító, üzleti folyamatainak alapos átgondolását szem előtt tartó, ezáltal működésének és kiszolgáló képességének optimalizálásában elkötelezett vállalatok elismerésére létrehozott különdíj kategória.

Pályázati anyag leadása

A nevezés díjmentes.

A különdíjra JVSZ tagvállalataink jelentkezését várjuk.

A pályázatokat kiemelkedő szakértőkből álló szakmai zsűri bírálja el.


Vállalatonként akár több kategóriában is lehet nevezni, illetve egy kategóriában akár több kezdeményezés is beadható.

A különdíjak első három helyezettje a Díjátadó Gálán kerül kihirdetésre, a díjak sorrendiségére is itt derül fény.

A 3 döntős vállalat programjairól egy rövid, közös bemutató kisfilm készül, melyet a Díjátadó Ceremónia keretében vetítünk le.

Ha a pályázati folyamattal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal a jvsz@jointventure.hu email címen,
illetve a +36 30 075 5492 telefonszámon.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 24., 09:37
Az árukézbesítő óriás radikális lépése fenntarthatósági szempontból kétszeres előnnyel jár, hiszen egyrészt a nem lebomló, műanyag légpárnák felhasználását 95 százalékkal csökkentette, másrészt olyan papír töltőanyaggal helyettesítette őket, ami egyszerre újrahasznosított és újrafelhasználható.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS