Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit

2019. 05. 22., 11:00

Az AVON idén második alkalommal hirdeti meg a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát. A pályázatra olyan hősök jelölését várják a szervezők, akik példaértékű és önzetlen cselekedeteikkel hozzájárulnak a mellrákkal diagnosztizált betegek gyógyulásához. A pályázatot elnyerő három jótevő fejenként 1 000 000 forintos támogatásban részesül.

Ismersz olyan embert a környezetedben, aki elkötelezett és áldozatos munkájával segíti a mellrákkal diagnosztizált nőket a gyógyulásban, és aki igazi példakép lehet másoknak? Jelöld az AVON által második alkalommal elindított: Keressük a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit pályázatára, ezzel esélyt adva neki arra, hogy egyike legyen azon nyerteseknek, akiknek önzetlen tevékenységét 1 000 000 forinttal támogatja a vállalat.

„Hatalmas öröm volt számunkra, hogy számos értékes embert és önkéntes segítő tevékenységet ismerhettünk meg a tavalyi pályázatunk kapcsán. Megható volt olvasni a jelölők sorait, amiben leírták, hogy miért az ő jelöltjük érdemelné meg a díj elnyerését. Bízunk abban, hogy idén is hasonlóan sok csodálatra méltó ember ajánlása érkezik be hozzánk és ismét fontos tevékenységeket támogathatunk. A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatunkra bárki jelölhet olyan személyt a környezetéből, aki véleménye szerint jócselekedeteivel megérdemelné ezt a kitüntetést és az ezzel járó 1 000 000 forintos pénzbeni támogatást. A három nyertest októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában hirdetjük majd ki” – mondta a pályázat kapcsán Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatra a nevezéseket június 15-én, éjfélig várják a szervezők, amelyben a jelölt tevékenységét röviden, maximum 1 oldalas szövegben kell összefoglalni és elküldeni a sajto@avon.com e-mail címre.

A pályázat nyerteseit három kategóriában hirdetik ki: egy egészségügyi szakembert és egy civil önkéntest az öt főből álló szakmai zsűri szavazatai alapján, míg a harmadik díjazottat a közönség szavazatai alapján választják ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS