Az AVON idén is keresi a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit

2019. 05. 22., 11:00

Az AVON idén második alkalommal hirdeti meg a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát. A pályázatra olyan hősök jelölését várják a szervezők, akik példaértékű és önzetlen cselekedeteikkel hozzájárulnak a mellrákkal diagnosztizált betegek gyógyulásához. A pályázatot elnyerő három jótevő fejenként 1 000 000 forintos támogatásban részesül.

Ismersz olyan embert a környezetedben, aki elkötelezett és áldozatos munkájával segíti a mellrákkal diagnosztizált nőket a gyógyulásban, és aki igazi példakép lehet másoknak? Jelöld az AVON által második alkalommal elindított: Keressük a Mellrák Elleni Küzdelem Hőseit pályázatára, ezzel esélyt adva neki arra, hogy egyike legyen azon nyerteseknek, akiknek önzetlen tevékenységét 1 000 000 forinttal támogatja a vállalat.

„Hatalmas öröm volt számunkra, hogy számos értékes embert és önkéntes segítő tevékenységet ismerhettünk meg a tavalyi pályázatunk kapcsán. Megható volt olvasni a jelölők sorait, amiben leírták, hogy miért az ő jelöltjük érdemelné meg a díj elnyerését. Bízunk abban, hogy idén is hasonlóan sok csodálatra méltó ember ajánlása érkezik be hozzánk és ismét fontos tevékenységeket támogathatunk. A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatunkra bárki jelölhet olyan személyt a környezetéből, aki véleménye szerint jócselekedeteivel megérdemelné ezt a kitüntetést és az ezzel járó 1 000 000 forintos pénzbeni támogatást. A három nyertest októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában hirdetjük majd ki” – mondta a pályázat kapcsán Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

A Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatra a nevezéseket június 15-én, éjfélig várják a szervezők, amelyben a jelölt tevékenységét röviden, maximum 1 oldalas szövegben kell összefoglalni és elküldeni a sajto@avon.com e-mail címre.

A pályázat nyerteseit három kategóriában hirdetik ki: egy egészségügyi szakembert és egy civil önkéntest az öt főből álló szakmai zsűri szavazatai alapján, míg a harmadik díjazottat a közönség szavazatai alapján választják ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Az Országos Atomenergia Hivatal elindította Instagram oldalát, amelynek célja az ismeretterjesztés: rövid, szórakoztató posztok formájában mutatja be az atomenergia és annak békés célú alkalmazásához kapcsolódó érdekességeket elsősorban a diákoknak, illetve mindenkinek, aki az atomenergia iránt érdeklődik.