Ön dönt: nyaral vagy dolgozik? Esetleg nyaral és dolgozik?

2019. 01. 02., 15:00

Egyre több az egyéni vállalkozóként, megbízási szerződéssel foglalkoztatott szabadúszó. A The Paradise Projekt őket célozta meg.

A The Paradise Project koncepciójának magyar kidolgozói coworking táborokat szerveztek egzotikus helyeken, megmutatva a szabadúszóknak, cégvezetőknek, hogy máshogy is lehet dolgozni – írja a Forbes.hu.

Csak egy laptopra és wifire van szükség a távoli, gyönyörű helyeken, ahol rengeteg impulzus éri az embert, amiből egy vállalkozó sokat profitálhat.

Van igény a különleges, munkával egybekötött nyaralásokra. A résztvevők hozzák magukkal a munkájukat, mindenki dolgozik a saját projektjein, ezért a programcsomag része a coworking irodahasználat is.

Coworking irodák működnek itthon Budapesten, Szegeden, Győrben, és Debrecenben is, de gondoljon bele, mekkora élmény mondjuk, Balin elővenni a laptopot. (Mi inkább bele sem gondolunk…)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS