Ön dönt: nyaral vagy dolgozik? Esetleg nyaral és dolgozik?

2019. 01. 02., 15:00

Egyre több az egyéni vállalkozóként, megbízási szerződéssel foglalkoztatott szabadúszó. A The Paradise Projekt őket célozta meg.

A The Paradise Project koncepciójának magyar kidolgozói coworking táborokat szerveztek egzotikus helyeken, megmutatva a szabadúszóknak, cégvezetőknek, hogy máshogy is lehet dolgozni – írja a Forbes.hu.

Csak egy laptopra és wifire van szükség a távoli, gyönyörű helyeken, ahol rengeteg impulzus éri az embert, amiből egy vállalkozó sokat profitálhat.

Van igény a különleges, munkával egybekötött nyaralásokra. A résztvevők hozzák magukkal a munkájukat, mindenki dolgozik a saját projektjein, ezért a programcsomag része a coworking irodahasználat is.

Coworking irodák működnek itthon Budapesten, Szegeden, Győrben, és Debrecenben is, de gondoljon bele, mekkora élmény mondjuk, Balin elővenni a laptopot. (Mi inkább bele sem gondolunk…)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-28 10:13:40
A küszöbön álló uniós intézkedéscsomag újabb lendületet ad az e-számlázás és a számviteli digitalizáció elterjedésének. Amellett ugyanis, hogy kötelezővé válik az e-számla alkalmazása, az EU-s szabályozás kijelöli a számviteli-, adózási- és ezzel összefüggésben az adatszolgáltatási gyakorlatok hosszú távú fejlesztési irányát.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS