Miért lehet jó vétel egy használt üzleti laptop?

Miért lehet jó vétel egy használt üzleti laptop?
2023. 08. 07., 05:30

Egy-egy használt üzleti kategóriás laptop nagy eséllyel sokkal kedvezőbb vételnek számíthat, mint azt a potenciális felhasználók hajlamosak felismerni. Éppen ezért gondoltunk arra, hogy megvilágítjuk egy kicsit ezeket az előnyöket.

Ide köthető tehát a cikk apropója. Egyszerűen be kell azt látni, hogy ma már nem feltétlenül csak a vadonatúj készülékekben lehet és érdemes gondolkodni. Sőt, egyre több érvet lehet fellhozni a néhány éves darabok mellett.

Miért lehet jó vétel egy használt Dell laptop?

Mindenekelőtt azért, mert megfizethető. Vagyis nagyságrendekkel kedvezőbb árért cserébe lehet hozzájutni és beszerezni, mint egy vadonatúj készülékhez. A legjobb az egészben, hogy mindez nem jár együtt alacsonyabb teljesítménnyel.

Ott van példaként minderre a hasznaltlaptop.eu webshop használt Dell laptop kategóriája. Pillanatok alatt lehet köztük olyan készüléket találni, amelyik nemcsak pénztárcabarát, de a hasznosítás jellege szempontjából is kifogástalan lehetőségeket kínál.

Sok esetben egyazon kategóriába tartozó modelleknél alig észrevehető a különbség az új vagy a használt készülék között. Függetlenül attól, hogy munkához, játékhoz, szórakozáshoz vagy internetes kapcsolattartáshoz kell-e a gép.

Egy használt Dell laptop teljesítmény szempontjából sem szokott csalódást okozni

Eleve a márkanév igencsak ismert és elismert a szakmán belül, valamint a felhasználók körében. A használt Dell laptopok rendszerint egyet jelentenek a megbízható működéssel és a tartós rendelkezésre állással.

A hosszú élettartam egyébként is közös jellemzője ezeknek a típusoknak. Hasonlóképp előnyt jelent a széles választék. Ennek köszönhetően a használat jellege és az anyagi lehetőségek szempontjából mindenki tud választani számára megfelelő modellt.

Ehhez jöhetnek hozzá olyan plusz előnyök, mint a garancia és a szervizelhetőség. Ezek teljesüléséhez persze kulcsfontosságú, hogy a beszerzés lehetőség szerint korrekt helyről történjen.

Az alábbiak miatt is megéri az egyik legmegbízhatóbb gyártó eszközeit választani

Eleve szimpatikus döntés Dell használt laptopot beszerezni, mivel ez egy fenntarthatóságot támogató lépést jelent. Így a szóban forgó eszköz nem a szemétben végzi, hanem tovább hasznosulhat és így az ökológiai lábnyomunk is csökken egy kicsit.

A legjobb az egészben pedig talán az a pozitív hozadék, hogy az egyik legjobbnak tartott brand egy készüléke kerülhet a birtokunkban. Aminek a neve szinonimája a kifogástalan teljesítménynek, a gyorsaságnak, a sokoldalú hasznosíthatóságnak.

Csak remélni lehet, hogy ezeket az előnyöket egyre többen és többen ismerik fel. Hiszen ennek köszönhetően még remekül működő készülékek tudnak hasznosulni és tovább működni, a bolygó pedig nem kap további extra terhelést hulladék formájában.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS