Kiemelt szerepben a hazai borászatok az Auchan Borheteken

2020. 10. 10., 12:00

Elkezdődött az Auchan borvására, aminek keretében minden nagy magyarországi borvidék kínálata, számos színvonalas és különleges külföldi bor, valamint több, csak az Auchan számára készült egyedi tétel is kapható az áruházlánc üzleteiben. Ráadásul a szortimentbe most olyan borászatok is bekerültek, akikkel – habár kifogástalan minőségű termékeket készítenek – még korábban nem dolgozott együtt a vállalat, de a járvány okozta gazdasági helyzetben ez most hatalmas segítség számukra.

Október 21-ig tart az Auchan Borhetek, ami alatt számos kiváló hazai és külföldi borból válogathatnak az áruházlánc vásárlói. A kínálatban az összes nagy magyar borvidék, valamint több külföldi borászat termékei megtalálhatók. A közkedvelt típusokon kívül most 84 teljesen új bor is bekerült az üzletekbe.

A választékban a könnyű, illatos, már idei szüretelésű boroktól kezdve, a tölgyfahordós érlelésű vörösborokon át, egészen a díjnyertes tokaji aszúkig minden szerepel, hogy mindenki találhasson köztük kedvére valót. A kiváló minőségre garancia, hogy a Világgazdaság Top 100 magyar bor listájáról 56 tétel megtalálható az Auchan polcain is. A toplistán egyébként Fiáth Attila nemzetközi borakadémikus ötlete alapján idén is olyan borok szerepelnek, amelyek széles körben elérhetők.

Nem csupán a már megszokott kínálat várja azonban a vásárlókat, az Auchan ugyanis felelős vállalatként kötelességének érezte, hogy segítse azokat a borászatokat, akik kimagasló termelői munkát végeznek, de a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe kerültek. A kínálatba már az idei szüretelésű újborok is bekerültek, de egyedi champagne-kínálatból és a VinCE Magazin szakértőivel megkóstoltatott, kiváló nemzetközi felhozatalból sincs hiány.

Az Auchan az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő matricaakcióját kiterjesztette a Borhetekre is, így október 21-ig kedvező áron és nagyon sokszínű kínálatból lehet az ízlésünknek megfelelő prémium borokhoz jutni.

Korábbi interjúnkat Fiáth Attilával IDE KATTINTVA olvashatja.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 03., 23:03
Közzétették az ESG törvény újabb módosításának tervezetét, amely jelentős egyszerűsítéseket ígér a vállalkozások számára a fenntarthatósági célú átvilágítási kötelezettségek teljesítésének területén. A változások – a módosító törvény elfogadása esetén – a kihirdetés után 30 nappal lépnének hatályba, míg a módosult bírságolási rendelkezések csak 2026-tól válnának alkalmazhatóvá. A javaslat által bevezetni kívánt legfőbb változtatásokról a DLA Piper Hungary készített összefoglalót.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg Az Év Szaloncukra versenyt, amin az összes hazai szaloncukrokat gyártó cukrászda és gyártó szaloncukrai ringbe szállhattak.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS