Kényeztetés otthon, a saját, külön bejáratú, felfújható jakuzziban

Kényeztetés otthon, a saját, külön bejáratú, felfújható jakuzziban
2023. 09. 03., 05:15

Amikor este belépsz a szürke és rideg-hideg utcáról a finom meleg otthonodba, nagy valószínűséggel mindig átjár valami bizsergető kellemesség. Hiszen az egész napi jövés-menés után milyen jó is megpihenni az ismerős, a saját ízlésed szerint berendezett falak között. Ott, ahol minden arról szól, hogy ellazulj és végre ki tudd engedni az egész nap benned felgyűlt feszültséget. Ha ráadásul ehhez még egy saját felfújható jakuzzi is a rendelkezésedre áll, az a luxus non-plus ultrája.

Feszültségoldás a buborékok között

Egy saját pezsgőfürdő az otthonodban ma már nem megfizethetetlen kiváltság, a Medence Óriás jakuzzi választékában te is megtalálhatod az igényeidnek maximálisan megfelelő remek termékeket és kiegészítőket is. Gondolj csak bele, hogy milyen finom és felemelő érzés elhelyezkedni a kellemesen meleg és finoman pezsgő vízben, és engedni, hogy a feszültség szinte azonnal tovatűnjön belőled. Egy high-tech, mégis könnyen kezelhető rendszerközponttal ellátott, az otthonod bármely pontján felállítható és áttelepíthető, felfújható jakuzziban pedig erre minden lehetőség adott.

Gyógyír a fáradt testnek és felüdülés a lélek számára

A tökéletes wellnessélményekért ma már nem is kell feltétlenül autóba pattannod és felkeresned valamelyik gyógyközpontot vagy wellness-szálloda szolgáltatásaiért vagyonokat kifizetned. Elég csupán hozzá egy, az otthonodban igazán könnyen telepíthető és megfizethető áron beszerezhető felfújható jakuzzi, amely mindig remek lehetőséget kínál neked, a családtagjaidnak és a barátaidnak is a tökéletes kikapcsolódásra.

A felfújható jakuzzikat nagyon egyszerűen lehet telepíteni az otthonod megfelelő helyiségébe, akár még kültéren a teraszra is. Nem is kell szakembert hívni ehhez, a részletes használati útmutató segítségével ma már ez megy, mint a karikacsapás. Komplikált karbantartás sem kell, csak a szűrőpatron cseréjére kell nagy gondot fordítanod.

Végig egyenletesen kellemes meleg vízben

A pezsgőfürdőzés közismerten - és ma már talán nem merészség azt sem kijelenteni, hogy bizonyítottan - nagyon jó hatással van a keringési rendszerre, emellett pedig igen hatékonyan edzi és erősíti az immunrendszert. Ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont, hiszen fel kell magunkat vértezni a külvilág veszélyei ellen, hogy minden áldott nap egészségesen indulhassunk feladatainkat elvégezni.

A Medence Óriás webáruházban beszerezhető felfújható jakuzzikban a beáramló buborékokat kellemesen felmelegíti a készülék, így hideg levegő biztosan nem hűti majd le a vizet. Az kellemesen meleg marad, éppen ezért az ott megvásárolható masszázsmedencékben való tartózkodás amellett, hogy nagyon pihentető és ellazító, minden esetben garantáltan kellemes élményt is kínál. Négy- és hatszemélyes felfújható jakuzzik között válogathatsz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS