Volenter István séf az Albatrosnál folytatja

2018. 12. 06., 15:30

Új séf vezényli az Albatros Party Service csapatát. Volenter István sok kiváló konyhán dolgozott, többek között a 2 Michelin csillagos La Peca étteremben képezte magát.

Facebook-oldalán jelentette be, így már publikus a hír, miszerint az Albatros Party Service catering-rendezvényszervező cégnél folytatja pályafutását Volenter István. Mint írják: eddig csak reménykedtek, de már hivatalos, hogy a céghez igazolt a séf.

Volenter remek szakembergárdához csatlakozott, Segál Viktor, Czernon András és Kasuba László mellé. Mostantól ő vezeti az Albatros konyháját.

A séf 2010 óta többször szerepelt a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi döntőjében, harmadik és második helyet is nyert. Vezetője volt az idén megrendezett WACS Global Chef Challenges világdöntős magyar csapatnak.

Képezte magát a 2 Michelin-csillagos La Peca étteremben (Olaszország, Lonigo) és sok más kiváló helyen. Az Albatros csapat coach-a volt a Catering Cup magyarországi döntőjén, Lyonban a Catering Cup világbajnokságon pedig szintén coachként támogatja a csapatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS