Volenter István séf az Albatrosnál folytatja

2018. 12. 06., 15:30

Új séf vezényli az Albatros Party Service csapatát. Volenter István sok kiváló konyhán dolgozott, többek között a 2 Michelin csillagos La Peca étteremben képezte magát.

Facebook-oldalán jelentette be, így már publikus a hír, miszerint az Albatros Party Service catering-rendezvényszervező cégnél folytatja pályafutását Volenter István. Mint írják: eddig csak reménykedtek, de már hivatalos, hogy a céghez igazolt a séf.

Volenter remek szakembergárdához csatlakozott, Segál Viktor, Czernon András és Kasuba László mellé. Mostantól ő vezeti az Albatros konyháját.

A séf 2010 óta többször szerepelt a Bocuse d’Or szakácsverseny magyarországi döntőjében, harmadik és második helyet is nyert. Vezetője volt az idén megrendezett WACS Global Chef Challenges világdöntős magyar csapatnak.

Képezte magát a 2 Michelin-csillagos La Peca étteremben (Olaszország, Lonigo) és sok más kiváló helyen. Az Albatros csapat coach-a volt a Catering Cup magyarországi döntőjén, Lyonban a Catering Cup világbajnokságon pedig szintén coachként támogatja a csapatot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022-12-05 14:13:00
December 2-án az EU három intézménye és több mint 500 európai polgár közösen értékelte az Európa jövőjéről szóló konferencia eredményeképp hozott intézkedéseket.
2022-12-05 13:13:00
Idén december 5–18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. Az egész országra kiterjedő kéthetes ellenőrzéssorozat idején a szakemberek fokozott jelenléte várható az élelmiszerlánc minden területén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS