Versenytárstól igazolt marketingigazgatót a MicroCredit

2019. 05. 02., 19:06

Április elejétől Dudás Krisztina a mini kölcsönökre szakosodott MikroCredit marketingigazgatója.

Dudás Krisztina feladatai közé tartozik a cég marketingstratégiájának kialakítása és a hitelpiaci szegmensben betöltött szerepének erősítése – írja a cég közleménye alapján a Kreatív Online.

Dudás Krisztina a MikroCredit közvetlen versenytársától, a Providenttől érkezik, ahol öt éven át ugyancsak marketingvezetői pozícióban dolgozott. Elnökségi tagja a Magyar Reklámszövetségnek, alapító tagja a Magyar Marketing Szövetség Döntéshozók Klubjának, valamint az MMSZ Digital Masters programjának mentora.

„A folyamatosan fejlődő MikroCredit, termékei és növekvő ügyfélköre a változó szabályozási környezetben olyan kihívásokat tartogat számomra, amely sok éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött is izgalmas, új feladatnak ígérkezik”—mondta Dudás Krisztina.

A MikroCredit grúz tulajdonosi hátterű pénzintézet, 2017-ben lépett a magyar piacra, ugyanezt a szolgáltatást MiniCredit néven több közép-kelet-európai országban is nyújtja.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-02 19:18:00
Újabb termékkör, a 8 tojásos levesbetét száraztészták gyártói és forgalmazói számára nyílt meg a lehetőség, hogy elnyerjék a KMÉ védjegy arany fokozatát. A Nébih által koordinált Termékmustra alapján 13 termék esetében igényelhetik a legjobbaknak járó elismerést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS