Új vezető partner a Deloitte adó- és jogi tanácsadás üzletágán

2022. 03. 30., 18:47

A Deloitte adó- és jogi tanácsadás üzletágának vezetését márciustól Tancsa Zoltán vette át. Elődje, dr. Winkler László, akinek vezetése alatt az üzletág többször is elnyerte az International Tax Review Év Adótanácsadójának és Év Transzferár Tanácsadójának járó díját Magyarországon, továbbra is a Deloitte Magyarország adópartnereként folytatja munkáját.

2022. március 1-jétől dr. Tancsa Zoltán irányítja a Deloitte Magyarország adó- és jogi tanácsadással foglalkozó üzletágát. Zoltán 2007-ben, még egyetemi tanulmányai alatt csatlakozott gyakornokként a Deloitte adótanácsadó csapatához, ahol 2018 óta már partnerként vezette a közvetett adókkal foglalkozó és az adótechnológiai csapatokat. Tanácsadói munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi ÁFA tanácsadás területén.

Elsődlegesen olyan innovatív technológiai megoldások kifejlesztésére fókuszál, amelyek hatékony eszközt jelenthetnek ügyfelei számára különböző adózási problémáik megoldására, gyakorlatuk fejlesztésére. Az általános forgalmi adózáson belül a szakterületét elsősorban a pénzintézetek adózásának kérdései jelentik.

„Az elsődleges célom, hogy továbbra is a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleink számára és a legösszetettebb adózási és jogi kihívásokra adjunk megoldásokat. Több olyan kezdeményezésen és szolgáltatáson dolgozunk, amelyek bevezetésével olyan trendekre reagálunk, mint a digitalizáció fejlődése és a fenntarthatósághoz kapcsolódó változások. Az üzleti céljaink elérésére érdekében pedig kiemelten fontosnak tartom az egyedüllálló tanácsadói csapatunk továbbépítését, mert hiszek benne, hogy a Deloitte több mint egy munkahely és közösségünk erejéből az ügyfeleink is profitálhatnak” – hangsúlyozta dr. Tancsa Zoltán.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS