Új vezető partner a Deloitte adó- és jogi tanácsadás üzletágán

2022. 03. 30., 18:47

A Deloitte adó- és jogi tanácsadás üzletágának vezetését márciustól Tancsa Zoltán vette át. Elődje, dr. Winkler László, akinek vezetése alatt az üzletág többször is elnyerte az International Tax Review Év Adótanácsadójának és Év Transzferár Tanácsadójának járó díját Magyarországon, továbbra is a Deloitte Magyarország adópartnereként folytatja munkáját.

2022. március 1-jétől dr. Tancsa Zoltán irányítja a Deloitte Magyarország adó- és jogi tanácsadással foglalkozó üzletágát. Zoltán 2007-ben, még egyetemi tanulmányai alatt csatlakozott gyakornokként a Deloitte adótanácsadó csapatához, ahol 2018 óta már partnerként vezette a közvetett adókkal foglalkozó és az adótechnológiai csapatokat. Tanácsadói munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi ÁFA tanácsadás területén.

Elsődlegesen olyan innovatív technológiai megoldások kifejlesztésére fókuszál, amelyek hatékony eszközt jelenthetnek ügyfelei számára különböző adózási problémáik megoldására, gyakorlatuk fejlesztésére. Az általános forgalmi adózáson belül a szakterületét elsősorban a pénzintézetek adózásának kérdései jelentik.

„Az elsődleges célom, hogy továbbra is a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleink számára és a legösszetettebb adózási és jogi kihívásokra adjunk megoldásokat. Több olyan kezdeményezésen és szolgáltatáson dolgozunk, amelyek bevezetésével olyan trendekre reagálunk, mint a digitalizáció fejlődése és a fenntarthatósághoz kapcsolódó változások. Az üzleti céljaink elérésére érdekében pedig kiemelten fontosnak tartom az egyedüllálló tanácsadói csapatunk továbbépítését, mert hiszek benne, hogy a Deloitte több mint egy munkahely és közösségünk erejéből az ügyfeleink is profitálhatnak” – hangsúlyozta dr. Tancsa Zoltán.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-07 19:18:54
Az idén külföldi nyaralásra induló magyarok 83 százaléka a helyszínen is bankkártyával, okostelefonnal vagy okosórával tervez fizetni. Ezzel Magyarország első a régióban a Visa nyolc közép- és kelet-európai országra, köztük hazánkra is kiterjedő, „Utazási és fizetési szokások 2023” címmel megjelent tanulmánya szerint.
2023-06-07 18:18:26
A turizmus és vendéglátási szektor támogatása és az általuk fenntartott jelentős számú munkahely megvédése érdekében 2023. május 31-ig volt lehetséges – 15 százalékos díj megfizetése nélkül – teljes összegben felhasználni a SZÉP-kártyán 2022. október 15-ig jóváírt, „bennragadt” összegeket.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS