Új vezérigazgató a Cofidis Magyarország élén

2021. 02. 25., 17:30

Jean-François Rémy 2020. december 1-étől tölti be a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatói posztját. A nemzetközi és közép-európai régiós tapasztalattal rendelkező szakember 22 éve tölt be vezetői pozíciót a Cofidis cégcsoportban. Az új igazgató Holló Bence helyére lépett, aki 12 éven át vezette a hitelintézetet.

Jean-François Rémy széles körű felső vezetői tapasztalattal rendelkezik a cégcsoporton belül. Csehországban és Olaszországban a Cofidis vezérigazgatójaként, Belgiumban pedig kereskedelmi igazgatóként dolgozott. A cég közép-európai régiós vezetőjeként már találkozott korábban a Cofidis Magyarországi Fióktelepének tevékenységével.

Az új vezérigazgató célul tűzte ki a dinamikusan növekvő és fejlődő magyarországi fióktelep további előrehaladását. Mindezt a vállalat néhány éve megkezdett stratégiájának továbbfejlesztésével, az innováció és a digitalizáció előtérbe helyezésével tervezi.

„Minden gondolkodás, új irány középpontjába az ügyfeleket helyezem, az ügyféllel való kapcsolat kiemelt fontosságú. Minden hiteligénylőt úgy kell kezelnünk, mintha ő lenne az egyetlen ügyfelünk, és ezt éreztetni is kell vele. Ezt célozzák a különböző digitális törekvéseink, hogy az ügyfél könnyen, számára érhető módon, 100 százalékban online jusson hozzá a szolgáltatásainkhoz” – fogalmazta meg szakmai értékrendjét az új vezető.

Jean-François Rémy négy fiú édesapja, egyikük Ausztriában él és dolgozik, a másik fia Franciaországban, a két legkisebb pedig Milánóban egyetemista.

Igazi európainak tartja magát: Belgiumban született, francia és holland szülők gyermekeként. Több országban élt, Prágából költözött családjával Budapestre. Régiós vezetőként 2008 és 2010 között havonta járt a magyar fővárosban, a tíz év alatt tapasztalt fejlődés és a változások azonban újdonságként hatottak számára.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.
2024-06-21 22:10:07
A „Befektetés Sanghajban, osszuk meg a jövőt!” eseményt, amelynek a házigazdája a Sanghaji Kereskedelmi Bizottság volt, a Magyar Tudományos Akadémián rendezték meg június 18-án. Az eseményen jelentős számban képviseltették magukat magyar vállalkozások.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS