Új ügyvezető az Avon Magyarország élén

2020. 06. 02., 16:45

Az Avon májustól új régiós szervezeti struktúrában folytatja működését. Az átalakulást követően az Avon Magyarország egy újonnan létrejött régió része lett, amely 23 országot foglal magába. Radeczky Zoltán, a Pannónia régió és Magyarország eddigi ügyvezetője az öt al-klaszter egyikének vezetőjévé lépett elő, így mostantól Olasz Henrietta tölti be az Avon Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját.

  • Az Avon májustól új régiós szervezeti struktúrában folytatja működését. Az átalakulást követően az Avon Magyarország egy újonnan létrejött régió része lett, amely 23 országot foglal magába. Radeczky Zoltán, a Pannónia régió és Magyarország eddigi ügyvezetője az öt al-klaszter egyikének vezetőjévé lépett elő, így mostantól Olasz Henrietta tölti be az Avon Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját.

2020 izgalmasan indult az Avon számára, hiszen az év elején zárult le a Natura &Co-val való akvizíció, és megalakult a világ negyedik legnagyobb, teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalata.

A tranzakciót követően a vállalatcsoport azon dolgozott, hogy olyan szervezeti struktúrát hozzon létre, amely a kulturális sokszínűség és egy egyszerű működési modell mentén tovább erősíti piaci jelenlétet. Ennek eredményeképpen jött létre Goran Petrovic vezetésével az új, óriás Közép-Kelet Európai klaszter, amely 23 országot foglal magába és alapvető működési elvként tartja szem előtt a fenntartható üzleti fejlődést.

A Közép-Kelet Európai klaszteren belül 5 további alklaszter található. Magyarország, a Pannónia régió országaival együtt (Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegro) mostantól az összesen 11 országot magába foglaló Dél-Európai régióhoz tartozik Andreea Moldovan vezetésével.

„A most következő időszak igen izgalmasnak ígérkezik mindannyiunk életében, hiszen a régiónkhoz tartozó 11 ország mindegyikének megvannak a saját kíváló erőforrásai, kultúrája és fantasztikus, egyedi életérzése. Feladatunk most nem más, mint megtalálni azt a közös hangot, amelynek köszönhetően együtt még sikeresebbek lehetünk, illetve hogy nem csupán magunk, hanem a világ számára is a legjobb szépségipari vállalatot hozzuk létre” – nyilatkozta Andreea Moldovan, a Dél-Európai régió vezetője.

Radeczky Zoltán, a Pannónia régió és az Avon Magyarország eddigi ügyvezető igazgatója az Oroszországból, Kazahsztánból és Kirgizisztánból álló Avon-régió vezetőjévé lépett elő. Az Avon Magyarország élére Olasz Henrietta került, aki több mint 18 éves Avonnál szerzett tapasztalattal rendelkezik.

Új vezető az Avon Magyarország élén

Olasz Henrietta, az Avon Magyarország újonnan kinevezett ügyvezető igazgatója 2002-ben csatlakozott az Avon gödöllői csapatához értékesítési elemzőként. 2010-től az Avon Duna-csoport (Magyarország, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Albánia, Montenegró) integrációs vezetője, majd Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina üzleti integrációs vezetője lett. 2017-ben nevezték ki a németországi Avon ügyvezetőjévé, majd 2019-től mostanáig Magyarország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szlovénia, Montenegró senior marketing menedzseri pozícióját látta el.

„Óriási örömmel tölt el, hogy a nemzetközi pozíciók, illetve a németországi vállalat irányítása után most a magyarországi Avont vezethetem. Tagadhatatlanul egy kihívásokkal teli időszaknak nézünk elébe, egyrészt az új régiós struktúrának köszönhetően, ahol másik 10 országgal kell szorosan együttműködnünk, másrészt a jelenlegi krízishelyzet miatt is. Hiszem, hogy ez nemcsak egy nagy feladat az Avon Magyarország munkársai részére, hanem a tudástranszfer révén óriási lehetőség is, amelynek első eredméyneit már hamarosan megtapasztalhatjuk mind hazai, mind nemzetközi szinten is” – nyilatkozta Olasz Henrietta.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.
2022-06-24 17:57:13
A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei, államtitkárai június 24-én, Budapesten.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS