Új ügyvezető az Avon Magyarország élén

2020. 06. 02., 16:45

Az Avon májustól új régiós szervezeti struktúrában folytatja működését. Az átalakulást követően az Avon Magyarország egy újonnan létrejött régió része lett, amely 23 országot foglal magába. Radeczky Zoltán, a Pannónia régió és Magyarország eddigi ügyvezetője az öt al-klaszter egyikének vezetőjévé lépett elő, így mostantól Olasz Henrietta tölti be az Avon Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját.

  • Az Avon májustól új régiós szervezeti struktúrában folytatja működését. Az átalakulást követően az Avon Magyarország egy újonnan létrejött régió része lett, amely 23 országot foglal magába. Radeczky Zoltán, a Pannónia régió és Magyarország eddigi ügyvezetője az öt al-klaszter egyikének vezetőjévé lépett elő, így mostantól Olasz Henrietta tölti be az Avon Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját.

2020 izgalmasan indult az Avon számára, hiszen az év elején zárult le a Natura &Co-val való akvizíció, és megalakult a világ negyedik legnagyobb, teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalata.

A tranzakciót követően a vállalatcsoport azon dolgozott, hogy olyan szervezeti struktúrát hozzon létre, amely a kulturális sokszínűség és egy egyszerű működési modell mentén tovább erősíti piaci jelenlétet. Ennek eredményeképpen jött létre Goran Petrovic vezetésével az új, óriás Közép-Kelet Európai klaszter, amely 23 országot foglal magába és alapvető működési elvként tartja szem előtt a fenntartható üzleti fejlődést.

A Közép-Kelet Európai klaszteren belül 5 további alklaszter található. Magyarország, a Pannónia régió országaival együtt (Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegro) mostantól az összesen 11 országot magába foglaló Dél-Európai régióhoz tartozik Andreea Moldovan vezetésével.

„A most következő időszak igen izgalmasnak ígérkezik mindannyiunk életében, hiszen a régiónkhoz tartozó 11 ország mindegyikének megvannak a saját kíváló erőforrásai, kultúrája és fantasztikus, egyedi életérzése. Feladatunk most nem más, mint megtalálni azt a közös hangot, amelynek köszönhetően együtt még sikeresebbek lehetünk, illetve hogy nem csupán magunk, hanem a világ számára is a legjobb szépségipari vállalatot hozzuk létre” – nyilatkozta Andreea Moldovan, a Dél-Európai régió vezetője.

Radeczky Zoltán, a Pannónia régió és az Avon Magyarország eddigi ügyvezető igazgatója az Oroszországból, Kazahsztánból és Kirgizisztánból álló Avon-régió vezetőjévé lépett elő. Az Avon Magyarország élére Olasz Henrietta került, aki több mint 18 éves Avonnál szerzett tapasztalattal rendelkezik.

Új vezető az Avon Magyarország élén

Olasz Henrietta, az Avon Magyarország újonnan kinevezett ügyvezető igazgatója 2002-ben csatlakozott az Avon gödöllői csapatához értékesítési elemzőként. 2010-től az Avon Duna-csoport (Magyarország, Bulgária, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Albánia, Montenegró) integrációs vezetője, majd Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina üzleti integrációs vezetője lett. 2017-ben nevezték ki a németországi Avon ügyvezetőjévé, majd 2019-től mostanáig Magyarország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szlovénia, Montenegró senior marketing menedzseri pozícióját látta el.

„Óriási örömmel tölt el, hogy a nemzetközi pozíciók, illetve a németországi vállalat irányítása után most a magyarországi Avont vezethetem. Tagadhatatlanul egy kihívásokkal teli időszaknak nézünk elébe, egyrészt az új régiós struktúrának köszönhetően, ahol másik 10 országgal kell szorosan együttműködnünk, másrészt a jelenlegi krízishelyzet miatt is. Hiszem, hogy ez nemcsak egy nagy feladat az Avon Magyarország munkársai részére, hanem a tudástranszfer révén óriási lehetőség is, amelynek első eredméyneit már hamarosan megtapasztalhatjuk mind hazai, mind nemzetközi szinten is” – nyilatkozta Olasz Henrietta.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS