Sztaniszláv András pénztárnok lett az ICCO felsővezetésében

Sztaniszláv András pénztárnok lett az ICCO felsővezetésében
2022. 10. 04., 21:17

Először került magyar PR-szakember a Kommunikációs Tanácsadók Nemzetközi Szövetségének (ICCO) operatív bizottságába Sztaniszláv András személyében.

Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke az ICCO 6 tagú felsővezetésébe került be, amely a szervezet legmagasabb testülete.

„Már 6 éve képviselem az MPRSZ-t az ICCO igazgatóságában és nagy megtiszteltetés számomra, hogy az elkövetkező években pénztárnokként a felsővezetés tagja lehetek. Az én feladatom lesz az általános gazdálkodás, tagdíjak és szponzorbevételek kezelése is. Ez nagyszerű lehetőség, hogy még közelebbről is megismerjem, hogyan működik egy nemzetközi szervezet, amely tapasztalatokkal is hozzájárulhatok a Magyar PR Szövetség további fejlődéséhez” – mondta Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke.

Az ICCO tagságnak köszönhetően számos előnyben részesülnek az MPRSZ-tagok. Például ingyenesen kerülhetnek be a nemzetközi ügynökségi keresőbe, kedvezményesen vehetnek részt a szövetség által szervezett eseményeken, mint például a ICCO Global Summiton, amelyet október 13-14-én tartanak Dubaiban, de kedvezményesen nevezhetnek az ICCO Global Awards versenyre is.

Tavaly óta lehetőségük van a magyar PR és kommunikációs ügynökségeknek részt venni egy akkreditációs folyamaton, amely a nemzetközi normák alapján tanúsítja a munkájukat magas színvonalon végző ügynökségeket.

Az ICCO nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra. Ezért is szervezik meg már másodjára a Next Generation PR World Cup versenyt, amelyen 35 év alatti PR-szakemberek vehetnek részt. A magyarországi selejtezőt október 18-án tartják. A pályakezdőket is igyekeznek bevonni a PR-vérkeringésbe, ezért kifejezetten a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára is rendeznek ősszel egy versenyt, amelyre közvetlenül regisztrálhatnak az érdeklődők.

(Sztaniszláv András is válaszolt az Üzletem 12 kérdésére. A sorozat 172. interjúját IDE KATTINTVA olvashatja el.)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-03 15:12:57
Míg egyes vállalkozások mobil weboldalakat és alkalmazásokat is alkalmaznak, más cégek a kettő közül csak az egyiket választják. Ez a választás függ a költségektől, a használhatóságtól, a szükséges funkcióktól és a kiszolgált célközönségtől is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS