Regionális ügyvezetőt nevezett ki az iBanFirst

2021. 12. 15., 21:34

Regionális ügyvezető igazgatót nevezett ki a nemzetközi utalásokra szakosodott iBanFirst. Johan Gabriels felelős a vállalat délkelet-európai terjeszkedésének megvalósításáért és a helyi irodák irányításáért egyaránt. Vezetésével működik a magyar mellett a román, bolgár és olasz képviselet is.

2021-ben négy országban indította el szolgáltatását a vállalat és további terjeszkedést terveznek.

„Fontos stratégiai döntés a számunkra, hogy új regionális vezetőt neveztünk ki, hiszen ezzel tovább erősítjük az iBanFirst jelenlétét a kelet-európai régióban” – mondta Pierre-Antoine Dusoulier, az iBanFirst alapító-vezérigazgatója. A magyar indulás után Bulgáriában, majd Romániában és legutóbb Olaszországban indította el szolgáltatását a vállalat.

„A modernkor fintech vállalatai mellett üdítő, hogy az iBanFirst nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolattartásra és hosszútávú partneri kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel. Minden országban, ahol megjelenik a vállalat helyi csapattal dolgozunk, hogy az adott nyelven és a helyi igényekre szabott pénzügyi megoldásokat nyújthassuk a vállalatoknak” – mondta Johan Gabriels, az iBanFirst regionális ügyvezető igazgatója.

Az iBanFirst az átláthatóságot tűzte ki zászlóshajójaként, elsőként indította el Payment Tracker szolgáltatását, amellyel mind az indító, mind a fogadó fél nyomon követheti a tranzakció állapotát, ezzel valóban tervezhetővé téve a nemzetközi utalásokat.

A magyar piacért is felelős Johan Gabriels tíz éve él Közép-Európában. Karrierjét az FMCG szektorban kezdte, majd áttért a pénzügyi területre, az utóbbi években pedig fintech vállalatok vezetőjeként tevékenykedett.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS