Kivásárolja a menedzsment a Stratis alapító tulajdonosát

2019. 10. 28., 14:45

Juhász Miklós cégalapító, a Stratis Kft. eddig a legnagyobb tulajdonrésszel rendelkező tulajdonosa menedzsmentkivásárlás útján átadja tulajdonrészét a társaság többi tulajdonosának. A cégalapító 2020 januárjáig segíti még a vállalat munkáját.

  • Juhász Miklós cégalapító, a Stratis Kft. eddig a legnagyobb tulajdonrésszel rendelkező tulajdonosa menedzsmentkivásárlás útján átadja tulajdonrészét a társaság többi tulajdonosának. A cégalapító 2020 januárjáig segíti még a vállalat munkáját.

Az operatív irányítást eddig is ellátó Bíró Zoltán, a cég vezető partnere átveszi a cég stratégiai vezetését is. A menedzsment az eddigi összetételben működik tovább. Bíró Zoltán, a Stratis társalapítója magabiztos az új felállással kapcsolatban, és hangsúlyozta, komoly értéket hordozó tulajdonrészt vett meg most a tulajdonosi kör. „A Stratis kiváló helyzetben lévő, nagy üzleti potenciállal rendelkező cég, a sokoldalúság és a dinamikus fejlődés mindig is jellemezte a vállalatot. Komoly tervekkel, és többek között az adatmenedzsment és a mesterséges intelligencia területén új szolgáltatások, termékek bevezetésével készülünk a következő évekre” – vázolta a tervekkel kapcsolatban Bíró Zoltán.

Az alapító, Juhász Miklós elmondta, hisz abban, hogy a cég „nagykorúvá vált”,  megérett az idő arra, hogy saját útján menjen tovább. „Biztos vagyok benne, hogy folytatódik az a dinamikus üzleti bővülés, amit az elmúlt két évtizedben megszokhatott a piac a Stratistól” – mondta el a vezetőváltás kapcsán Juhász Miklós.  Saját szakmai jövőjét pedig – némi pihenést követően – más területen szeretné folytatni.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-30 17:22:00
Január 26-án, a budapesti SYMBOL-ban adták át a Marketing Diamond Awards 2022-es elismeréseit. Idén ismét a Billingo Technologies Zrt. lett „Az Év Megbízója”, a Kreatív Vonalak Kft. pedig a tavalyi évhez hasonlóan „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. „Az Év Marketingnagykövete” címet pedig a Pentacom ügynökség érdemelte ki a 29 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS