„Kíváncsi vagy, milyen egy adóellenőrzés? Most eljöhetsz, és megnézheted!”

2022. 04. 22., 10:47

2022. április 27-én a NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága nyílt napot tart a leendő munkatársak számára.

„10 és 12 óra között bepillantást nyerhettek a mindennapjainkba, és láthatjátok, mivel foglalkozunk! Kíváncsi vagy milyen egy ellenőrzés? Tudni akarod, hogyan folyik egy végrehajtás? Most eljöhettek és megnézhetitek!” – hívja fel a figyelmet egy különleges lehetőségre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága.

Aki előre többet akar tudni, itt megnézheti, hogy mivel foglalkozik:

- az adóellenőr

- a végrehajtó

- a követeléskezelési referens

- az ügyfélkapcsolati referens

- az adóügyi referens / adóügyi ügyintéző

- a vámigazgatási ügyintéző

Akinek valamelyik felkeltette az érdeklődését, viheti az önéletrajzát is, hátha szükség lesz rá…

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS