„Kíváncsi vagy, milyen egy adóellenőrzés? Most eljöhetsz, és megnézheted!”

2022. 04. 22., 10:47

2022. április 27-én a NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága nyílt napot tart a leendő munkatársak számára.

„10 és 12 óra között bepillantást nyerhettek a mindennapjainkba, és láthatjátok, mivel foglalkozunk! Kíváncsi vagy milyen egy ellenőrzés? Tudni akarod, hogyan folyik egy végrehajtás? Most eljöhettek és megnézhetitek!” – hívja fel a figyelmet egy különleges lehetőségre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága.

Aki előre többet akar tudni, itt megnézheti, hogy mivel foglalkozik:

- az adóellenőr

- a végrehajtó

- a követeléskezelési referens

- az ügyfélkapcsolati referens

- az adóügyi referens / adóügyi ügyintéző

- a vámigazgatási ügyintéző

Akinek valamelyik felkeltette az érdeklődését, viheti az önéletrajzát is, hátha szükség lesz rá…

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS