Az Ikeától érkezik a Decathlon új vezérigazgatója

Az Ikeától érkezik a Decathlon új vezérigazgatója
2022. 01. 29., 13:55

Március közepétől Barbara Martin Coppola tölti be Decathlon vezérigazgatói tisztségét – jelentette be Fabien Derville, a francia sportszerkereskedő cég elnökségi igazgatója. Coppola az Ikeától érkezik majd, ahol eddig digitális vezetőként tevékenykedett.

Barbara Martin Coppola elődje Michel Abbalea, aki 2015 óta látta el ezt a feladatkört.

„A Decathlon jelenlegi egészséges gazdasági helyzete és erős ambícióink, arra sarkallnak, hogy felgyorsítsuk üzleti modellünk átalakítását, ezáltal erősítsük pozíciónkat a sportmárkák élvonalában.  Meggyőződésünk, hogy Barbara az alkalmas személy arra, hogy ezt az átalakulást levezényelje, meglévő értékeink és vállalati kultúránk tiszteletben tartása mellett” – nyilatkozta Fabien Derville.

A 45 éves, spanyol-francia származású Barbara Martin Coppola (képünkön) sikeres múltra tekint vissza nagyvállalatok globális átalakulásában végzett munkája kapcsán. Erős üzleti és digitális háttérrel rendelkezik, amely 20 évnyi, 9 országban szerzett tapasztalataira épül. A Decathlon előtt olyan nagyvállalatoknál töltött be vezető pozíciót, mint az Ikea, a Google, a YouTube vagy a Texas Instruments.

„Izgatott vagyok, hogy egy olyan vállalathoz csatlakozhatok, mely személyesen is kedves a számomra. Nagyon várom, hogy hozzájárulhassak a Decathlon világra gyakorolt hatásához, mellyel emberek millió számára szeretnék elérhetővé tenni a sportolást. A Decathlon termékei és szolgáltatásai az egészséget és a jólétet szolgálják, ezért is megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek ehhez a gyönyörű küldetéshez” – hangsúlyozta Coppola.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS