Az Ikeától érkezik a Decathlon új vezérigazgatója

Az Ikeától érkezik a Decathlon új vezérigazgatója
2022. 01. 29., 13:55

Március közepétől Barbara Martin Coppola tölti be Decathlon vezérigazgatói tisztségét – jelentette be Fabien Derville, a francia sportszerkereskedő cég elnökségi igazgatója. Coppola az Ikeától érkezik majd, ahol eddig digitális vezetőként tevékenykedett.

Barbara Martin Coppola elődje Michel Abbalea, aki 2015 óta látta el ezt a feladatkört.

„A Decathlon jelenlegi egészséges gazdasági helyzete és erős ambícióink, arra sarkallnak, hogy felgyorsítsuk üzleti modellünk átalakítását, ezáltal erősítsük pozíciónkat a sportmárkák élvonalában.  Meggyőződésünk, hogy Barbara az alkalmas személy arra, hogy ezt az átalakulást levezényelje, meglévő értékeink és vállalati kultúránk tiszteletben tartása mellett” – nyilatkozta Fabien Derville.

A 45 éves, spanyol-francia származású Barbara Martin Coppola (képünkön) sikeres múltra tekint vissza nagyvállalatok globális átalakulásában végzett munkája kapcsán. Erős üzleti és digitális háttérrel rendelkezik, amely 20 évnyi, 9 országban szerzett tapasztalataira épül. A Decathlon előtt olyan nagyvállalatoknál töltött be vezető pozíciót, mint az Ikea, a Google, a YouTube vagy a Texas Instruments.

„Izgatott vagyok, hogy egy olyan vállalathoz csatlakozhatok, mely személyesen is kedves a számomra. Nagyon várom, hogy hozzájárulhassak a Decathlon világra gyakorolt hatásához, mellyel emberek millió számára szeretnék elérhetővé tenni a sportolást. A Decathlon termékei és szolgáltatásai az egészséget és a jólétet szolgálják, ezért is megtisztelő számomra, hogy hozzátehetek ehhez a gyönyörű küldetéshez” – hangsúlyozta Coppola.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS