A Tetra Pak Guillaume Latourrette-t nevezte ki a Kelet-Európa régió ügyvezető igazgatójává

2020. 07. 28., 10:00

A Tetra Pak, a világ vezető, élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata nemrégiben Guillaume Latourrette-t nevezte ki az új Tetra Pak Kelet-Európa piac ügyvezető igazgatójává.

Az új piac Kelet-Európa szélesebb régióját fedi le és a volt délkelet-európai, valamint a közép-európai piac országainak összeolvadásával jön létre, azzal a céllal, hogy a vállalati erőforrások és képességek összekapcsolásával növelje a termelékenységet. Kinga Sieradzon, a Közép-Európa piac korábbi ügyvezető igazgatója a Tetra Pak műszaki szervíz tevékenységeinek alelnökeként globális vezetői pozíciót tölt majd be és Svédországba költözik.

Guillaume Latourrette több mint 18 év értékesítési, termék- és marketingmenedzsment tapasztalat birtokában lép új szerepkörébe, korábban több európai és globális vezetői pozíciót töltött be a csomagolóiparban. Legutóbbi feladata során a Tetra Pak Délkelet-Európa ügyvezető igazgatójaként az elmúlt két évben tizennégy piacon irányította a vállalat tevékenységeit. Ezt megelőzően Latourrette Európában és Közép-Ázsiában volt a Tetra Pak regionális marketing igazgatója különös tekintettel a digitalizációra és a marketingszolgáltatásokra. 2017-ben a Tetra Pak Global Leadership Awardot is megnyerte.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy betölthetem ezt az új pozíciót és a Tetra Pak tevékenységeit irányíthatom a Kelet-Európa régióban, amely most már egy nagyobb piac szoros kereskedelmi kapcsolatokkal és fokozott hatékonysággal. Szeretném még egyszer megerősíteni, hogy az ügyfelek kiszolgálásának minősége változatlan marad. Az ügyfeleink hosszútávon csak pozitív hatásokra számíthatnak az új egységgel kapcsolatban. Meggyőződésem, hogy az új felépítés lehetővé teszi számunkra, hogy még jobb támogatást nyújtsunk a régióban működő ügyfeleinknek” – mondta Latourrette.

Új pozíciójában Guillaume Latourrette székhelye Varsóban lesz, 15 országban irányítja a vállalat működését a Kelet-Európa piacon, ideértve Albániát, Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Csehországot, Magyarországot, Koszovót, Moldovát, Montenegrót, Észak-Macedóniát, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát, Szlovéniát és Lengyelországot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS