A Tetra Pak Guillaume Latourrette-t nevezte ki a Kelet-Európa régió ügyvezető igazgatójává

2020. 07. 28., 10:00

A Tetra Pak, a világ vezető, élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata nemrégiben Guillaume Latourrette-t nevezte ki az új Tetra Pak Kelet-Európa piac ügyvezető igazgatójává.

Az új piac Kelet-Európa szélesebb régióját fedi le és a volt délkelet-európai, valamint a közép-európai piac országainak összeolvadásával jön létre, azzal a céllal, hogy a vállalati erőforrások és képességek összekapcsolásával növelje a termelékenységet. Kinga Sieradzon, a Közép-Európa piac korábbi ügyvezető igazgatója a Tetra Pak műszaki szervíz tevékenységeinek alelnökeként globális vezetői pozíciót tölt majd be és Svédországba költözik.

Guillaume Latourrette több mint 18 év értékesítési, termék- és marketingmenedzsment tapasztalat birtokában lép új szerepkörébe, korábban több európai és globális vezetői pozíciót töltött be a csomagolóiparban. Legutóbbi feladata során a Tetra Pak Délkelet-Európa ügyvezető igazgatójaként az elmúlt két évben tizennégy piacon irányította a vállalat tevékenységeit. Ezt megelőzően Latourrette Európában és Közép-Ázsiában volt a Tetra Pak regionális marketing igazgatója különös tekintettel a digitalizációra és a marketingszolgáltatásokra. 2017-ben a Tetra Pak Global Leadership Awardot is megnyerte.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy betölthetem ezt az új pozíciót és a Tetra Pak tevékenységeit irányíthatom a Kelet-Európa régióban, amely most már egy nagyobb piac szoros kereskedelmi kapcsolatokkal és fokozott hatékonysággal. Szeretném még egyszer megerősíteni, hogy az ügyfelek kiszolgálásának minősége változatlan marad. Az ügyfeleink hosszútávon csak pozitív hatásokra számíthatnak az új egységgel kapcsolatban. Meggyőződésem, hogy az új felépítés lehetővé teszi számunkra, hogy még jobb támogatást nyújtsunk a régióban működő ügyfeleinknek” – mondta Latourrette.

Új pozíciójában Guillaume Latourrette székhelye Varsóban lesz, 15 országban irányítja a vállalat működését a Kelet-Európa piacon, ideértve Albániát, Bosznia-Hercegovinát, Bulgáriát, Horvátországot, Csehországot, Magyarországot, Koszovót, Moldovát, Montenegrót, Észak-Macedóniát, Romániát, Szerbiát, Szlovákiát, Szlovéniát és Lengyelországot.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS