A Gundeltől érkezett a turisztikai ügynökség spanyolspecialistája

2018. 11. 13., 14:00

2018 őszétől Szégner Zsuzsa a Magyar Turisztikai Ügynökség spanyol piacért felelős országspecialistája.

Szégner Zsuzsa tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátás és Szálloda Szakán végezte – írja a turizmus.com.

Spanyol nyelvtudását Argentínában és Spanyolországban folytatott tanulmányai, majd  több mint tíz éves, a spanyol piacon eltöltött munkája során fejlesztette felsőfokú szintre.

Piacismeretét, nemzetközi értékesítési tapasztalatát, külföldi és hazai szolgáltatókkal kialakított partnerkapcsolatait a Europe Incoming Budapest Utazási Iroda Reservation Managereként, később irodavezetőjeként kamatoztatta.

Az MTÜ-höz a Gundel Étterem bankett igazgatói pozíciójából érkezett, ahol a vendéglátás- és rendezvényértékesítés, illetve bonyolítás területén bővítette szaktudását és kapcsolatait számos hazai és külpiaci szereplővel.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS