A Gundeltől érkezett a turisztikai ügynökség spanyolspecialistája

2018. 11. 13., 14:00

2018 őszétől Szégner Zsuzsa a Magyar Turisztikai Ügynökség spanyol piacért felelős országspecialistája.

Szégner Zsuzsa tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátás és Szálloda Szakán végezte – írja a turizmus.com.

Spanyol nyelvtudását Argentínában és Spanyolországban folytatott tanulmányai, majd  több mint tíz éves, a spanyol piacon eltöltött munkája során fejlesztette felsőfokú szintre.

Piacismeretét, nemzetközi értékesítési tapasztalatát, külföldi és hazai szolgáltatókkal kialakított partnerkapcsolatait a Europe Incoming Budapest Utazási Iroda Reservation Managereként, később irodavezetőjeként kamatoztatta.

Az MTÜ-höz a Gundel Étterem bankett igazgatói pozíciójából érkezett, ahol a vendéglátás- és rendezvényértékesítés, illetve bonyolítás területén bővítette szaktudását és kapcsolatait számos hazai és külpiaci szereplővel.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS