A Gundeltől érkezett a turisztikai ügynökség spanyolspecialistája

2018. 11. 13., 14:00

2018 őszétől Szégner Zsuzsa a Magyar Turisztikai Ügynökség spanyol piacért felelős országspecialistája.

Szégner Zsuzsa tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátás és Szálloda Szakán végezte – írja a turizmus.com.

Spanyol nyelvtudását Argentínában és Spanyolországban folytatott tanulmányai, majd  több mint tíz éves, a spanyol piacon eltöltött munkája során fejlesztette felsőfokú szintre.

Piacismeretét, nemzetközi értékesítési tapasztalatát, külföldi és hazai szolgáltatókkal kialakított partnerkapcsolatait a Europe Incoming Budapest Utazási Iroda Reservation Managereként, később irodavezetőjeként kamatoztatta.

Az MTÜ-höz a Gundel Étterem bankett igazgatói pozíciójából érkezett, ahol a vendéglátás- és rendezvényértékesítés, illetve bonyolítás területén bővítette szaktudását és kapcsolatait számos hazai és külpiaci szereplővel.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS