2018 őszétől Szégner Zsuzsa a Magyar Turisztikai Ügynökség spanyol piacért felelős országspecialistája.
Szégner Zsuzsa tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskola Vendéglátás és Szálloda Szakán végezte – írja a turizmus.com.
Spanyol nyelvtudását Argentínában és Spanyolországban folytatott tanulmányai, majd több mint tíz éves, a spanyol piacon eltöltött munkája során fejlesztette felsőfokú szintre.
Piacismeretét, nemzetközi értékesítési tapasztalatát, külföldi és hazai szolgáltatókkal kialakított partnerkapcsolatait a Europe Incoming Budapest Utazási Iroda Reservation Managereként, később irodavezetőjeként kamatoztatta.
Az MTÜ-höz a Gundel Étterem bankett igazgatói pozíciójából érkezett, ahol a vendéglátás- és rendezvényértékesítés, illetve bonyolítás területén bővítette szaktudását és kapcsolatait számos hazai és külpiaci szereplővel.
A SALT Budapest alapvető filozófiája a hagyományos magyar konyha újragondolása. Tóth Szilárd séf és csapata olyan régi recepteket és technikákat elevenít fel, amelyek évtizedekkel, sőt évszázadokkal ezelőtt jellemezték a magyar vidéki konyhát.
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség és az ukrán hatóságok tájékoztatása alapján az elmúlt két hónapban sem csökkent az ukrán energia-infrastruktúrát ért támadások száma. A támadások közvetlenül nem érintik az ukrajnai atomerőművek nukleáris biztonságát, azonban megzavarhatják működésüket.