A Deloitte Magyarország lett az év transzferár-tanácsadója

2019. 06. 03., 14:00

Az International Tax Review által évente meghirdetett European Tax Awards díjkiosztón a Deloitte bizonyult a legjobb transzferár-tanácsadó vállalatnak Magyarországon.

A magyar siker mellett a Deloitte európai hálózata számos kategóriában bizonyult a legjobbnak: többek közt elnyerte az Év Európai és Közép-Európai Adótanácsadó Vállalatának járó fődíjat, az Év Európai Adótechnológiai Vállalatának, valamint az Év Európai Compliance & Reporting Vállalatának járó díjat is.

„Az International Tax Review elismerései a Deloitte európai hálózatának növekedését és a magyarországi irodánk folyamatos fejlődését támasztják alá. Idén is a Deloitte nyerte a legtöbb szakmai díjat ami szintén azt jelzi, hogy jó irányba haladunk. A sikerünk kulcsa a stabil szakmai tudás, amelyet innovatív adótechnológiai megoldásokkal ötvözünk. Célunk, hogy ne csak adótanácsadóként gondoljanak ránk az ügyfeleink, hanem olyan stratégiai partnerként, akivel közösen a jövő bármilyen kihívását meg lehet oldani” – mondta dr. Winkler László, a Deloitte Magyarország adó- és jogi osztályának vezető partnere.

A European Tax Awards-ot 15. éve ítélik oda azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kiemelkedő adózási projekteket valósítanak meg és olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek találkoznak az ügyfélelvárásokkal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-01 15:10:00
2024. március 3-án (vasárnap) 9 órától 21 óráig a NAV háttérrendszerének karbantartása miatt a NAV webes felületei és a NAV-Mobil applikáció egyes szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS