A Deloitte Magyarország lett az év transzferár-tanácsadója

2019. 06. 03., 14:00

Az International Tax Review által évente meghirdetett European Tax Awards díjkiosztón a Deloitte bizonyult a legjobb transzferár-tanácsadó vállalatnak Magyarországon.

A magyar siker mellett a Deloitte európai hálózata számos kategóriában bizonyult a legjobbnak: többek közt elnyerte az Év Európai és Közép-Európai Adótanácsadó Vállalatának járó fődíjat, az Év Európai Adótechnológiai Vállalatának, valamint az Év Európai Compliance & Reporting Vállalatának járó díjat is.

„Az International Tax Review elismerései a Deloitte európai hálózatának növekedését és a magyarországi irodánk folyamatos fejlődését támasztják alá. Idén is a Deloitte nyerte a legtöbb szakmai díjat ami szintén azt jelzi, hogy jó irányba haladunk. A sikerünk kulcsa a stabil szakmai tudás, amelyet innovatív adótechnológiai megoldásokkal ötvözünk. Célunk, hogy ne csak adótanácsadóként gondoljanak ránk az ügyfeleink, hanem olyan stratégiai partnerként, akivel közösen a jövő bármilyen kihívását meg lehet oldani” – mondta dr. Winkler László, a Deloitte Magyarország adó- és jogi osztályának vezető partnere.

A European Tax Awards-ot 15. éve ítélik oda azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kiemelkedő adózási projekteket valósítanak meg és olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek találkoznak az ügyfélelvárásokkal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS