A Deloitte Magyarország lett az év transzferár-tanácsadója

2019. 06. 03., 14:00

Az International Tax Review által évente meghirdetett European Tax Awards díjkiosztón a Deloitte bizonyult a legjobb transzferár-tanácsadó vállalatnak Magyarországon.

A magyar siker mellett a Deloitte európai hálózata számos kategóriában bizonyult a legjobbnak: többek közt elnyerte az Év Európai és Közép-Európai Adótanácsadó Vállalatának járó fődíjat, az Év Európai Adótechnológiai Vállalatának, valamint az Év Európai Compliance & Reporting Vállalatának járó díjat is.

„Az International Tax Review elismerései a Deloitte európai hálózatának növekedését és a magyarországi irodánk folyamatos fejlődését támasztják alá. Idén is a Deloitte nyerte a legtöbb szakmai díjat ami szintén azt jelzi, hogy jó irányba haladunk. A sikerünk kulcsa a stabil szakmai tudás, amelyet innovatív adótechnológiai megoldásokkal ötvözünk. Célunk, hogy ne csak adótanácsadóként gondoljanak ránk az ügyfeleink, hanem olyan stratégiai partnerként, akivel közösen a jövő bármilyen kihívását meg lehet oldani” – mondta dr. Winkler László, a Deloitte Magyarország adó- és jogi osztályának vezető partnere.

A European Tax Awards-ot 15. éve ítélik oda azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kiemelkedő adózási projekteket valósítanak meg és olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek találkoznak az ügyfélelvárásokkal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-02 09:18:58
A januári csend után több nagybank is lépett, és elkezdte csökkenteni a kölcsönök kamatait. Volt olyan közülük, amelyik ezt a lakáshiteleknél és a személyi kölcsönöknél is megtette.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS