Új módszerrel próbálkozik a Microsoft

2021. 02. 01., 13:00

Nem kizárt, hogy tavasszal teljesen elmarad a Windows 10 frissítése.

Újfajta módszerrel kísérletezik a Microsoft a Windows 10 az újdonságainak terjesztésére – írja a Computerworld.

A Windows Feature Experience Pack tesztelése a 2020. májusi funkciófrissítés kiadásával egyidejűleg kezdődött. Kiderült, hogy olyan megoldásról van szó, amely az új lehetőségek terjesztését leválasztaná az évi két nagy funkciófrissítésről.

Brandon LeBlanc programmenedzser szerint az új terjesztési megoldás célja, hogy az új fejlesztéseket a funkciófrissítéseken kívül juttassák el a felhasználhoz. Terveik szerint Windows Feature Experience Packok kiadását a nem-biztonsági jellegű havi frissítésekhez kapcsolnák.

A fejlesztés hátterében az áll, hogy a Microsoft módosításokat tervez az évi két nagy funkciófrissítésre épülő továbbfejlesztési rendszerben. Elképzelhető, hogy idén tavasszal egyáltalán nem jelenik meg a Windows 10 21H1, a tavaszi funkciófrissítés.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS