Nem számíthatnak nagy újdonságokra a Windows 10 otthoni felhasználói

2019. 07. 03., 13:30

Teljesítménynövelő javításokkal, új vállalati funkciókkal és minőségi továbbfejlesztésekkel készül a szeptemberi Windows 10 frissítésre a Microsoft.

A 19H2 nevű Windows 10 frissítés célja azon szolgáltatások tökéletesítése, amelyek már benne vannak az operációs rendszerben, különös tekintettel a vállalatoknak szánt funkciókra. Az otthoni felhasználoók viszont nem sok újdonságra számíthatnak – írja a Computerworld.

Az első 19H2-es teszt buildet hétfőn juttatta el a Windows Insider programban résztvevőknek a Microsoft, a következő buildek kumulatív frissítésként érkeznek majd. Nem garantált, hogy a tesztelők azonnal látni fogják a módosításokat, mivel egyes funkciók ki lesznek kapcsolva és csak később aktiválják azokat.

Akik nem vesznek részt a Windows Insider programban, először csak szeptemberben találkozhatnak az őszi nagy frissítéssel a szokásos módon, miután a Microsoft elérhetővé teszi azt a nagyközönség számára.

A szoftvergyártó továbbra is évi két nagy funkciófrissítést ad ki, április és szeptember környékén. Az őszi kiadás egyfajta szervizcsomag lesz, amely kijavítja az időközben felfedezett hibákat, hiányosságokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS