Nem számíthatnak nagy újdonságokra a Windows 10 otthoni felhasználói

2019. 07. 03., 13:30

Teljesítménynövelő javításokkal, új vállalati funkciókkal és minőségi továbbfejlesztésekkel készül a szeptemberi Windows 10 frissítésre a Microsoft.

A 19H2 nevű Windows 10 frissítés célja azon szolgáltatások tökéletesítése, amelyek már benne vannak az operációs rendszerben, különös tekintettel a vállalatoknak szánt funkciókra. Az otthoni felhasználoók viszont nem sok újdonságra számíthatnak – írja a Computerworld.

Az első 19H2-es teszt buildet hétfőn juttatta el a Windows Insider programban résztvevőknek a Microsoft, a következő buildek kumulatív frissítésként érkeznek majd. Nem garantált, hogy a tesztelők azonnal látni fogják a módosításokat, mivel egyes funkciók ki lesznek kapcsolva és csak később aktiválják azokat.

Akik nem vesznek részt a Windows Insider programban, először csak szeptemberben találkozhatnak az őszi nagy frissítéssel a szokásos módon, miután a Microsoft elérhetővé teszi azt a nagyközönség számára.

A szoftvergyártó továbbra is évi két nagy funkciófrissítést ad ki, április és szeptember környékén. Az őszi kiadás egyfajta szervizcsomag lesz, amely kijavítja az időközben felfedezett hibákat, hiányosságokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-30 17:22:00
Január 26-án, a budapesti SYMBOL-ban adták át a Marketing Diamond Awards 2022-es elismeréseit. Idén ismét a Billingo Technologies Zrt. lett „Az Év Megbízója”, a Kreatív Vonalak Kft. pedig a tavalyi évhez hasonlóan „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. „Az Év Marketingnagykövete” címet pedig a Pentacom ügynökség érdemelte ki a 29 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS