Kevés új funkciót tartalmaz majd a Windows 10 őszi frissítő csomagja

2019. 08. 15., 10:15

A Microsoft megerősítette, hogy a Windows 10 őszi frissítése szervizcsomag szerű lesz, vagyis a May 2019 Update változat finomhangolt verziójának tekinthető.

A szoftvergyártó két előzetest adott ki a 19H2 néven emlegetett szoftverhez: az Insider tesztprogramban részt vevők egyik része az egyiket, a másik része a másodikat kapta megAz elsőnél a funkciókat a Microsoft kapcsolja be fokozatosan – írja a Computerworld.

Még a múlt hónap elején jelentette be a Microsoft, hogy az év második operációs rendszer frissítése nem szokásos nagyszabású funkciófrissítés lesz, hanem kisebb jelentőségű upgrade, amelyet ugyanúgy terjesztenek majd, mint a Windowshoz kiadott szokásos havi frissítéseket.

Egy klasszikus szervizcsomag tartalmazza a korábban kiadott kumulatív frissítéseket, de ritkán rukkol elő új funkciókkal. Legutóbb 2011 februárjában adott ki ilyet a Microsoft.

Az amerikai Computerworld a történtek alapján immár azt feltételezi, hogy a Microsoft áttér az évenként egyszeri funkciófrissítésre, amivel egyaránt jól járnak a vállalati és otthoni felhasználók.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS