Ezt nem tudja május óta a Windows 10

2020. 08. 13., 11:30

A Windows 10 májusi frissítése után már nem tudunk rákeresni eszközmeghajtókra az interneten.

A Microsoft többfajta módszert biztosít a Windows 10 illesztőprogramjainak letöltésével, telepítéséhez és frissítéséhez – írja a Computerworld.

A Windows 10 v. 2004 (Build 19041.423) megjelenésével a Microsoft az Eszközkezelőben redukálta lehetőségeinket. Az interneten már nem kereshetünk rá az Eszközkezelőből a frissített illesztőkre. Ha az automatikus keresés mellett döntünk, ez csak a merevlemezünkön található szoftverekre korlátozódik.

Ez az új OS-verzió azt is megakadályozza, hogy az Eszközkezelő rákapcsolódjon a Microsoft szervereire.

A folyamatot is egyenirányítani szeretné a Microsoft, és a folyamatot a Windows Update alá tereli. Ott egy új hivatkozás egyenesen elvezet a rendelkezésre álló illesztő-frissítések listájához.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-27 12:49:00
A lefoglalt luxusautók között volt egy Lamborghini Aventador és egy Bentley Continental is. Ezekkel szállította a bűnszervezet vezetője a szájmaszkadományokat a győri kórházaknak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS