Az egészségügyben már kipróbálhatják a Microsoft új felhőmegoldásait

2020. 06. 09., 13:15

A Microsoft a Dynamics 365 és a Power Platform képességeire építő iparági felhőmegoldásokkal fogja segíteni a megváltozott gazdasági, üzleti és társadalmi környezet navigálását.

A Microsoft Cloud for Healthcare előzetes változata május közepétől hat hónapon át ingyenesen hozzáférhető és kipróbálható – írja a Computerworld.

A Dynamics 365 üzleti alkalmazásokra, valamint a Power Platform analitikát, automatizálást és alkalmazásfejlesztést támogató képességeire építő iparági felhőmegoldásokkal a vállalatok munkafolyamataik hatékonyságát fokozhatják, strukturált és strukturálatlan adataikból értékes információkat nyerhetnek a gyors válaszadáshoz szükséges döntések meghozatalához.

Az egészségügyben dolgozók szorosabb kapcsolatot ápolhatnak a páciensekkel, javíthatják munkafolyamataik hatékonyságát, szolgáltatásaik színvonalát és a kezelések eredményességét. Jobban előtérbe helyezhetik a betegségmegelőzést is.

Áprilistól kezdve hat hónapon át érkező szoftverújításokra épít a Cloud for Healthcare. A szeptember végéig megjelenő több mint 400, mesterséges intelligenciából fakadó képesség az üzlet további digitális átalakítását könnyíti meg az ügyfélélmény, az értékesítési, a pénzügyi előrejelzés és a projektvezetés terén.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS