A rendszergazdák figyeljenek augusztus tizenkettedikére!

2020. 07. 28., 16:45

Még hatékonyabban kívánja segíteni a távmunkát a Facebook. Ezért modernebb munkafelületet kapnak a Workplace felhasználói.

A Workplace segíti a cégeken belüli információáramlást, és ami a koronavírus idején még fontosabb: rengeteg eszközt ad a munkavállalók kezébe a távmunkához – írja a Computerworld.

Nagy előnye a többi irodai alkalmazással szemben, hogy a legtöbb embernek van Facebook-fiókja, így ismerős felületet kap a munkához, nem kell hosszas tanulási folyamaton átmenni, hogy használni tudja.

A közösségi oldalhoz hasonlóan a Workplace is megújul, ezzel teret adva új funkciók bevezetésének. Augusztus 12-től a rendszergazdák képesek lesznek beállítani a munkahelyeken a megújult webes felületet.

Az újdonságok között lesz a sötét mód, a teljes képernyős mód, a jobb kisegítő lehetőségek, a megkönnyített bejegyzéskészítő vagy a gyorsabb navigáció.

A szolgáltatás iOS-es alkalmazásán szintén javítanak, a fejlesztők az alapjaitól építették újra a programot, így szinte teljesen újraírták a kódot és eltávolítottak néhány kevésbé népszerű funkciót. A frissítéssel az iOS-en is elérhetővé válik a sötét mód és a gyorsabb navigálás, valamint sokkal gyorsabban töltődnek majd be üzeneteink.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-02 12:12:58
Mivel az szja-törvény szerint nem minősül kamatjövedelemnek a legalább 10 évig tartott nyugdíjcélú megtakarítások hozama, nem csak a 15 százalékos kamatadó, hanem a szerda éjjel rendeletben bevezetett 13 százalékos szocho-t sem kell megfizetni például a nyugdíjcélú megtakarítások után – értelmezi a GRANTIS a szerda éjjel megjelent, a szociális hozzájárulási adó (szocho) eltérő alkalmazásáról szóló rendeletet.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS