A rendszergazdák figyeljenek augusztus tizenkettedikére!

2020. 07. 28., 16:45

Még hatékonyabban kívánja segíteni a távmunkát a Facebook. Ezért modernebb munkafelületet kapnak a Workplace felhasználói.

A Workplace segíti a cégeken belüli információáramlást, és ami a koronavírus idején még fontosabb: rengeteg eszközt ad a munkavállalók kezébe a távmunkához – írja a Computerworld.

Nagy előnye a többi irodai alkalmazással szemben, hogy a legtöbb embernek van Facebook-fiókja, így ismerős felületet kap a munkához, nem kell hosszas tanulási folyamaton átmenni, hogy használni tudja.

A közösségi oldalhoz hasonlóan a Workplace is megújul, ezzel teret adva új funkciók bevezetésének. Augusztus 12-től a rendszergazdák képesek lesznek beállítani a munkahelyeken a megújult webes felületet.

Az újdonságok között lesz a sötét mód, a teljes képernyős mód, a jobb kisegítő lehetőségek, a megkönnyített bejegyzéskészítő vagy a gyorsabb navigáció.

A szolgáltatás iOS-es alkalmazásán szintén javítanak, a fejlesztők az alapjaitól építették újra a programot, így szinte teljesen újraírták a kódot és eltávolítottak néhány kevésbé népszerű funkciót. A frissítéssel az iOS-en is elérhetővé válik a sötét mód és a gyorsabb navigálás, valamint sokkal gyorsabban töltődnek majd be üzeneteink.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!
A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS