A rendszergazdák figyeljenek augusztus tizenkettedikére!

2020. 07. 28., 16:45

Még hatékonyabban kívánja segíteni a távmunkát a Facebook. Ezért modernebb munkafelületet kapnak a Workplace felhasználói.

A Workplace segíti a cégeken belüli információáramlást, és ami a koronavírus idején még fontosabb: rengeteg eszközt ad a munkavállalók kezébe a távmunkához – írja a Computerworld.

Nagy előnye a többi irodai alkalmazással szemben, hogy a legtöbb embernek van Facebook-fiókja, így ismerős felületet kap a munkához, nem kell hosszas tanulási folyamaton átmenni, hogy használni tudja.

A közösségi oldalhoz hasonlóan a Workplace is megújul, ezzel teret adva új funkciók bevezetésének. Augusztus 12-től a rendszergazdák képesek lesznek beállítani a munkahelyeken a megújult webes felületet.

Az újdonságok között lesz a sötét mód, a teljes képernyős mód, a jobb kisegítő lehetőségek, a megkönnyített bejegyzéskészítő vagy a gyorsabb navigáció.

A szolgáltatás iOS-es alkalmazásán szintén javítanak, a fejlesztők az alapjaitól építették újra a programot, így szinte teljesen újraírták a kódot és eltávolítottak néhány kevésbé népszerű funkciót. A frissítéssel az iOS-en is elérhetővé válik a sötét mód és a gyorsabb navigálás, valamint sokkal gyorsabban töltődnek majd be üzeneteink.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 09., 12:23
A KAVOSZ Zrt. közzétette, hogy az új Széchenyi MAX hitelek közül melyeket lehet már igényelni, és melyik bankok forgalmazzák azokat. Ezzel kezdetét veheti a kisvállalkozások rohama a szuperkedvezményes hitelekért.
2022. 08. 04., 09:17
Azt hiszem, kezdő munkavállalóként nincs fontosabb feladatunk, mint találni egy jó főnököt és tanulni tőle. Örülök, hogy nekem annak idején ez megadatott – mondta az Üzletemnek Jancsár Gergely, az SAP Közép-Kelet-Európai Régiójának fenntarthatósági vezetője.
2022-08-09 16:23:00
A Magyar Turisztikai Ügynökség MAGÁNSZÁLLÁSHELY KISOKOS címmel kiadványt állított össze, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson új magánszálláshely létesítéséhez. A füzet a kezdeti lépések bemutatása mellett a teljes körű tájékozódásban és a körültekintő döntéshozatalban is támogatja az új és leendő magánszálláshely-szolgáltatókat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS