A rendszergazdák figyeljenek augusztus tizenkettedikére!

2020. 07. 28., 16:45

Még hatékonyabban kívánja segíteni a távmunkát a Facebook. Ezért modernebb munkafelületet kapnak a Workplace felhasználói.

A Workplace segíti a cégeken belüli információáramlást, és ami a koronavírus idején még fontosabb: rengeteg eszközt ad a munkavállalók kezébe a távmunkához – írja a Computerworld.

Nagy előnye a többi irodai alkalmazással szemben, hogy a legtöbb embernek van Facebook-fiókja, így ismerős felületet kap a munkához, nem kell hosszas tanulási folyamaton átmenni, hogy használni tudja.

A közösségi oldalhoz hasonlóan a Workplace is megújul, ezzel teret adva új funkciók bevezetésének. Augusztus 12-től a rendszergazdák képesek lesznek beállítani a munkahelyeken a megújult webes felületet.

Az újdonságok között lesz a sötét mód, a teljes képernyős mód, a jobb kisegítő lehetőségek, a megkönnyített bejegyzéskészítő vagy a gyorsabb navigáció.

A szolgáltatás iOS-es alkalmazásán szintén javítanak, a fejlesztők az alapjaitól építették újra a programot, így szinte teljesen újraírták a kódot és eltávolítottak néhány kevésbé népszerű funkciót. A frissítéssel az iOS-en is elérhetővé válik a sötét mód és a gyorsabb navigálás, valamint sokkal gyorsabban töltődnek majd be üzeneteink.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-12 21:10:35
Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a FIVOSZ hétfői HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésen keresték a választ arra, hogy milyen az ideális munkahely 2024-ben.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS