Új, digitális szolgáltatások érhetők el a Széchenyi Kártya Programban

2022. 03. 25., 12:29

A koronavírus által felgyorsított digitalizáció az egyik oka, hogy a Széchenyi Kártya Program által kínált Széchenyi Lízing GO! és Széchenyi Mikrohitel GO! igénylése már online is elkezdhető.

A 2021 őszén elindított program különlegessége, hogy a digitalizációnak köszönhetően a lízing- és hiteligénylés első szakaszának hossza felére csökkent. Még így is szükség van arra, hogy a cég képviseletében a végén egy tisztviselő szignálja a papírokat, de az a része eltűnik a folyamatnak, amikor két ember ül egy asztalnál egymással szemben és az egyik számokat diktál be a másik számítógépébe.

Az igénylési folyamatot hét lépésre bontották, amelyekhez bemutató videó is készült. A rendszer automatikusan képes a vállalati és pénzügyi adatbázisokban szereplő információk behúzására, így az adatrögzítés unalmas folyamata nagyrészt el is tűnik. Az igénylés bármikor megszakítható, az egyszer már a felhasználói fiókhoz rendelt adatok azonban nem tűnnek el, így később lehet folytatni a munkát. Amennyiben pedig nem egy megbeszélés vagy a munkaidő vége miatt szakad félbe a folyamat, hanem valami kérdés merül fel, a telefonos ügyfélszolgálat segítségét lehet kérni.

Az eddigi visszajelzésekre reagálva a Széchenyi Kártya Program már rendelkezik olyan tervekkel és irányokkal, amelyek a fejlesztést és a bővítést szolgálják. Alaposabban előkészíthetővé fog válni az igénylés, a rendszer hamarosan a szükséges csatolandó dokumentumokat is megtanulja kezelni.

Forrás: FinTechRadar

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS