Új, digitális szolgáltatások érhetők el a Széchenyi Kártya Programban

2022. 03. 25., 12:29

A koronavírus által felgyorsított digitalizáció az egyik oka, hogy a Széchenyi Kártya Program által kínált Széchenyi Lízing GO! és Széchenyi Mikrohitel GO! igénylése már online is elkezdhető.

A 2021 őszén elindított program különlegessége, hogy a digitalizációnak köszönhetően a lízing- és hiteligénylés első szakaszának hossza felére csökkent. Még így is szükség van arra, hogy a cég képviseletében a végén egy tisztviselő szignálja a papírokat, de az a része eltűnik a folyamatnak, amikor két ember ül egy asztalnál egymással szemben és az egyik számokat diktál be a másik számítógépébe.

Az igénylési folyamatot hét lépésre bontották, amelyekhez bemutató videó is készült. A rendszer automatikusan képes a vállalati és pénzügyi adatbázisokban szereplő információk behúzására, így az adatrögzítés unalmas folyamata nagyrészt el is tűnik. Az igénylés bármikor megszakítható, az egyszer már a felhasználói fiókhoz rendelt adatok azonban nem tűnnek el, így később lehet folytatni a munkát. Amennyiben pedig nem egy megbeszélés vagy a munkaidő vége miatt szakad félbe a folyamat, hanem valami kérdés merül fel, a telefonos ügyfélszolgálat segítségét lehet kérni.

Az eddigi visszajelzésekre reagálva a Széchenyi Kártya Program már rendelkezik olyan tervekkel és irányokkal, amelyek a fejlesztést és a bővítést szolgálják. Alaposabban előkészíthetővé fog válni az igénylés, a rendszer hamarosan a szükséges csatolandó dokumentumokat is megtanulja kezelni.

Forrás: FinTechRadar

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 10., 11:53
Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására is megnyílt a lehetőség. A hiteleket a köztartozásmentes, legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal rendelkező kis- és középvállalkozások igényelhetik – hívja fel a figyelmet az RSM Hungary.
2022-08-13 09:45:00
Egy müncheni söröző vendégei napraforgóolajjal is fizethetnek a „folyékony kenyérért”, így nem kerül veszélybe a betevő rántott szelet sem.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS