Új, digitális szolgáltatások érhetők el a Széchenyi Kártya Programban

2022. 03. 25., 12:29

A koronavírus által felgyorsított digitalizáció az egyik oka, hogy a Széchenyi Kártya Program által kínált Széchenyi Lízing GO! és Széchenyi Mikrohitel GO! igénylése már online is elkezdhető.

A 2021 őszén elindított program különlegessége, hogy a digitalizációnak köszönhetően a lízing- és hiteligénylés első szakaszának hossza felére csökkent. Még így is szükség van arra, hogy a cég képviseletében a végén egy tisztviselő szignálja a papírokat, de az a része eltűnik a folyamatnak, amikor két ember ül egy asztalnál egymással szemben és az egyik számokat diktál be a másik számítógépébe.

Az igénylési folyamatot hét lépésre bontották, amelyekhez bemutató videó is készült. A rendszer automatikusan képes a vállalati és pénzügyi adatbázisokban szereplő információk behúzására, így az adatrögzítés unalmas folyamata nagyrészt el is tűnik. Az igénylés bármikor megszakítható, az egyszer már a felhasználói fiókhoz rendelt adatok azonban nem tűnnek el, így később lehet folytatni a munkát. Amennyiben pedig nem egy megbeszélés vagy a munkaidő vége miatt szakad félbe a folyamat, hanem valami kérdés merül fel, a telefonos ügyfélszolgálat segítségét lehet kérni.

Az eddigi visszajelzésekre reagálva a Széchenyi Kártya Program már rendelkezik olyan tervekkel és irányokkal, amelyek a fejlesztést és a bővítést szolgálják. Alaposabban előkészíthetővé fog válni az igénylés, a rendszer hamarosan a szükséges csatolandó dokumentumokat is megtanulja kezelni.

Forrás: FinTechRadar

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Május a legjobb időszak arra, hogy a természetben piknikezzünk – ehhez most egy tökéletes helyszínt is ajánlhatunk, hisz már csak párat kell aludni és a noszvaji Nomádban startol a szezon egyik leghangulatosabb rendezvénye!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS