Nyakkendős gyorsétterem kínál egészséges ételeket az Árkádban

2019. 11. 25., 15:30

Egészséges gyorsétterem nyílt ősszel a budapesti Árkádban. A Yolo Bistro által kínált ételek közül a legtöbb diétába illeszthető, finom, ráadásul olyan adagokat kínálnak, amitől biztosan jól laknak a vendégek. Az ételeket látványkonyhában készítik, így mindenki a saját szemével is megbizonyosodhat róla, hogy friss alapanyagokkal dolgoznak.

Új színfolttal gazdagodott a fővárosi Árkád bevásárlóközpont: szeptember 12-én nyílt meg az új Food Loft, ahol több új étterem is elkezdte működését. A most létrehozott gasztro-tér egyik szenzációja a Yolo Bistro, ahol látványkonyhával és egészséges ételekkel várnak mindenkit, aki a szokványostól eltérő, mégis íncsiklandozó ebédet szeretne elfogyasztani vásárlás előtt, után vagy közben.

A Magyarországon egyedülálló vendéglátóhely egy nyakkendős gyorsétterem, ahol elérhető áron étkezhet bárki úgy, hogy a kiszolgálásra nem kell órákat várni. Kiss Gábor séf elmondta, mindent a vendégek szeme láttára készítenek friss alapanyagokból, maximum 15 percen belül már fogyasztható is a megrendelt finomság.

„Olyan éttermet szerettünk volna nyitni, amihez hasonló sincs hazánkban. Az étlapunkon egyáltalán nem szerepelnek zsíros húsok, nem használunk hozzáadott cukrot vagy ízfokozókat, viszont teljes kiőrlésű vagy szénhidrát csökkentett alapanyagokat annál inkább. Ügyeltünk arra is, hogy férfiak és nők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb ételeket. A nálunk fogyasztható fogások kivétel nélkül jól illeszkednek egy diétába, a visszajelzések alapján mégis ízletesek. Ráadásul garantáltan jól lakik minden hozzánk betérő vendég, mert normális adagot szolgálunk fel, a mennyiséget illetően nem fine dining étteremként működünk. Azt szeretnénk, ha a vendégeink jól éreznék magukat étkezés alatt és után is” – magyarázta a szakember.

Az étlapon többek közt megtalálhatók a legkülönbözőbb tortillák, quesadillák és grillételek, az étterem specialitásai közé sorolható többek közt a pikáns vadas zabgombóccal, a tonkatsu csirkemell pikáns krémmel és a Yolo jércepaprikás teljes kiőrlésű nudlival.

 „Nagyon odafigyelünk rá, hogy minden frissen kerüljön az asztalra, és ezt a mentalitást a szívügyünknek tekintjük. Hiánypótlónak tekintjük az éttermünket Budapesten és országos szinten is, mert eddig nem volt lehetősége az embereknek egy olyan egészséges helyre beülnie ebédelni vagy épp vacsorázni, ahol a kiszolgálás is gyors, de közben prémium anyagokból is készülnek a fogások” – tette hozzá a séf.

Elárulta azt is, hogy az általuk használt csomagolódobozok, tányérok és az evőeszközök is környezetbarát anyagokból készülnek, mivel nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre.

A Yolo Bistro egyes kerületekbe már elindította a házhozszállítást is a Netpincéren keresztül, de terveik szerint hamarosan két újabb éttermet is nyitnak majd Budapesten, hogy minél többen megkóstolhassák az ételeiket. Ha pedig valaki egész hétre, előre szeretne egészséges ételeket rendelni annak a www.yolofood.hu oldalon elérhető tematikus, azonos filozófia mellett készülő menüiket ajánlják.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 16:10
Küldetésünk alapja, hogy a létrehozott üzleti kultúra utánunk is fennmarad. Ezt bontjuk le 5 éves periódusokra, melyeket éves terveken keresztül valósítunk meg – mondta az Üzletemnek Avidor András nemzetközi franchise és networking szakértő, a BNI Magyarország vezetője.
2022. 11. 24., 16:35
További intézkedésekre is szükség lesz a turisztikai és vendéglátó szektor kilátástalannak tűnő helyzetének enyhítésére – mondja Duska Sándor, a VOSZ Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekciójának vezetője.
2022-12-05 15:13:56
Az energiaárak rendkívüli növekedése, a rekordmagas infláció és az általános gazdasági bizonytalanság szinte minden szektoron nyomot hagy. Míg a munkaerőpiacon egyelőre nem tapasztalni jelentős változásokat, kérdés, hogy ez meddig maradhat így.
2022-12-05 14:13:00
December 2-án az EU három intézménye és több mint 500 európai polgár közösen értékelte az Európa jövőjéről szóló konferencia eredményeképp hozott intézkedéseket.
2022-12-05 13:13:00
Idén december 5–18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. Az egész országra kiterjedő kéthetes ellenőrzéssorozat idején a szakemberek fokozott jelenléte várható az élelmiszerlánc minden területén.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS