Két új mesterszakács erősíti a Budapest Marriott Hotel március közepén újranyitó, friss koncepció szerint átalakított éttermét.
Konstantinos Kranakis executive séf és Varga Roland éttermi séf felelnek a hamarosan nyíló étteremért – írja a turizmus.com.
„Konstantinos és Roland kreativitása óriási segítséget jelent az új éttermi koncepciónk megvalósításában és friss szemléletmódot is hoztak a menüsor, az ételek megalkotásába” – mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója.
A Budapest Marriott Hotel márciustól izgalmas nemzetközi konyhával és tradicionális hazai ízekkel várja vendégeit a megújuló, 210 ülőhellyel rendelkező éttermében, valamint annak lenyűgöző, egyedi panorámát nyújtó teraszával.
Konstantinos Kranakis a kulinária díjnyertes, progresszív gondolkodásmódú szakembere, 25 éves nemzetközi tapasztalattal.
Varga Roland aktív szerepet vállalt számos budapesti streetfood hely elindításában. A Marriott csapatához való csatlakozását megelőzően a Bestiában dolgozott.
Ez az olasz pezsgő képes versenyezni a champagne-nyal.
Az Európai Bizottság jóváhagyta a projekt kivitelezési és finanszírozási szerződését.