Megnyílt a kibővített Fitlife Cukormentes Cukrászda a budapesti Király utcában. A vendégek az egészséges életmód jegyében akár szobabiciklizhetnek is január 18-án és 19-én.
Hatalmas átalakításon esett a budapesti Fitlife Cukormentes Cukrászda: tágasabb térrel, több ülőhellyel és egészségtudatos berendezésekkel várják az édességre vágyókat.
Minden év elején rengetegen fogadják meg, hogy áttérnek az egészséges életmódra. Az emberek többsége ilyenkor jobban odafigyel az étkezésére és rendszeresen sportol. Mivel a kutatások szerint 21 nap szükséges ahhoz, hogy valami szokássá váljon az életünkben, a Fitlife Cukormentes Cukrászda most rendkívüli akcióval próbál segíteni vendégeinek a fogadalmak betartásában.
A cég egy szobabiciklit helyezett el az üzletben. Az eszközt bárki használhatja január 18-án és 19-én, aki pedig letekeri rajta a 11:14-es időt, az a cukrászda vendége volt a sütifogyasztásra. Az időintervallum jelképes, hiszen november 14-én ünnepeljük a diabétesz világnapját.
Fekete Márton, a Fitlife tulajdonosa arról beszélt, az egészséges táplálkozás nagyon fontos, a jó anyagcseréhez elengedhetetlen a rendszeresen testmozgás is. Emiatt is döntöttek úgy, hogy a cukrászdában a szobabiciklivel kicsit mozgásra ösztönzik a vendégeket.
„Az újév kezdetén sokan odafigyelnek a testükre, elkezdenek mozogni és normálisan táplálkozni. Ez sokszor nehéz kihívás, de a sportolással akkor sem szabad felhagyni, ha jön egy kis hideg vagy már csökken a motiváció. Sokan rég elfelejtették, hogy milyen jó is a testnek egy kis mozgás. Összehoztuk a mozgást és a tudatos nassolást” – mondta Fekete Márton.
A Fitlife teljes cukrászdaélményt próbál nyújtani úgy, hogy közben minden cukormentes a tortaszeletektől, az önteteken át egészen a forró csokikig.
„Szeretnénk elérni, hogy minél többen sütizhessenek gondtalanul az esetleges betegségük vagy étel-intoleranciájuk ellenére. Mindezt könnyedén, jó érzéssel és kényelmes környezetben. Másrészt nekünk is nagy öröm, amikor egy családi születésnapon vagy baráti összejövetelen mindenki nyugodtan ehet a tortából negatív egészségügyi következmények nélkül: cukobetegek, glutén- és laktózérzékenyek egyaránt” – tette hozzá a tulajdonos.
(A fotó illusztráció)
Szokásos évzáró összegzésünk következik.
A tartály legösszetettebb formájú csonkzónái elkészültek; a csonkgyűrűk és a további fő elemek egyenként elvégzett minőségügyi átvétele után azok további megmunkálására és a tartály összeállítására az AEM-Technologies volgodonszki gyárában kerül sor.